Malatya'nın Değerlerinden' Malatya ve Gelecek' İstişaresi

Samimi ve sıcak bir ortamda içilen çayların eşliğinde Malatya'nın geçmişinden ve geleceğinden bahsedilen sohbet ortamında ortak konu Malatya'nın nereye gittiği istişare edildi.

       Malatya’nın yetiştirdiği önemli Hayırsever iş insanı ve Kanaat önderlerinden Necdet Narin, Eğitimci, Araştırmacı Yazar Kemal Deniz, Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata, Gazeteci Yazar Asım Demirkök ve İş İnsanı Aytunç Narin Gazeteciler Remzi Hayta ve Kayhan İnceoğlu’nu ziyaret ettiler.

         Samimi ve sıcak bir ortamda içilen çayların eşliğinde Malatya’nın geçmişinden ve geleceğinden bahsedilen sohbet ortamında ortak konu Malatya’nın nereye gittiği istişare edildi.

         Birbirinden değerli Malatyalı önemli isimlerin bir araya geldiği Malatya Flaş Haber ve Malatya Derin Haber Bürosunda Gazeteci Remzi Hayta ve Gazeteci Kayhan İnceoğlu gelen misafirlere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken Malatya usulü sohbet ise içilen çaylar eşliğinde saatlerce sürdü.

         Malatya’nın her konusunda elini taşın altına koyan ve Şehre artı değer katan isimlerin tek konusu Malatya ve Malatya’nın geleceğinin ne olacağı konusuydu.

Malatya'nın Değerlerinden' Malatya ve Gelecek' İstişaresi

Bakmadan Geçme