• Haberler
  • Özel Haber
  • Maskar' Vakıflar Bölge Müdürlüğü Çalışmalarıyla Övgüyü Fazlasıyla Hak Ediyor'

Maskar' Vakıflar Bölge Müdürlüğü Çalışmalarıyla Övgüyü Fazlasıyla Hak Ediyor'

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkez Yöneticileri Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı'yı ziyaret ederek başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ettiler.

        Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkez Yöneticileri Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı’yı ziyaret ederek başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ettiler.

         6 Şubat Depremlerinin yaşayan Malatya’da ilk saatlerden itibaren sahada ekibiyle birlikte Vakıflar Bölge Müdürlüğü su ve çorba ikramı başta olmak üzere halkın ihtiyaçlarının giderilmesinde önemli rol oynadığını belirterek teşekkür ziyaretinde bulunan AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Üyeleri” Malatya’ya yaptığınız olağanüstü hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.
 
         AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Bugün Genel merkez yönetimimizle birlikte Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunarak Bölge Müdürü Sayın Adem Bacanlı’ya misafir olduk. Kendisine misafirperverliğinden ve ilimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

          Malatya’mız önce Pandemi akabinde 6 Şubat depremlerini yaşadı. Ağır ve yıkıcı bir süreç oldu. Buna rağmen Pandemi döneminde olduğu gibi 6 Şubat Depremlerinde de ilk saatten itibaren halkın panik ve endişe, korkusuna rağmen Vakıflar Bölge Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Malatya’nın belirli yerlerinde önemli ihtiyaç olan su ve başta çorba olmak üzere yemek organizasyonlarıyla sahada harika çalışmalarıyla vatandaşlara hizmet verdiğini gördük, şahit olduk.

         Her yerin yıkıldığı, Paranın dahi geçmediği, arama kurtarma olaylarının başladığı, yolların kapandığı bir süreçte  Vakıflar Bölge Müdürlüğü olası afetlere hazırlıklı olduğunu bir kez daha ispat etti. 

          Buradan başta Vakıflar Genel Müdürlüğüne, Malatya Vakıflar Bölge Müdürümüz Adem Bacanlı ve ekibine Malatya ve Akçadağlı hemşerilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Hakları ödenmez. İnsanlar Ailesinin güvenliğini, can güvenliğini düşünürken Vakıflar Bölge Müdürlüğü ilk saatlerden itibaren sahadaydı. Haftalarca kendi ailelerinden uzak kalmalarına rağmen görevlerinin başında süreci en iyi şekilde koordine etmenin azim ve gayreti içindelerdi.

          Bu duygu ve düşüncelerle Vakıflar Bölge Müdürümüz Sayın Adem Bacanlı’ya ve ekine çok teşekkür ediyoruz. Allah bir daha böyle acı günler yaşatmasın, Allah Devletimize Milletimize zeval vermesin.”

          Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı ise” AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

          Malatya 6 Şubat Depremlerini Yıkıcı etkisini yaşadı. Sayın Genel Başkan Murat Maskar’ın da belirttiği gibi biz Vakıflar Genel Müdürlüğü Ailesi olarak olası Afetlere her zaman ekiplerimizle birlikte hazırız. Bunun en güzel örneğini de Deprem süreçlerinde bir kez daha sahada çalışmalarımızla göstermenin mutluluğunu yaşadık.

         Günlerce Ailelerimizden uzak olduk ama ilk andan itibaren Vakıflar Bölge Müdürlüğü ekipleri olarak o ilk hengamede dakikalar içerisinde acil ihtiyaç olan su ve çorba ikramlarını gerçekleştirdik. Havanın da kış ve çok soğuk olması zor koşulları da beraberinde getirmesine rağmen seyyar olarak Malatya’nın belirli köşelerinde kurduğumuz mutfaklar ile sıcak çorba pişirerek dağıttık. İlerleyen süreçte ise halkın ihtiyaçlarına cevap verecek yaşam malzemelerini da vatandaşlara sağlamanın gayretinde olduk. “

           AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleri AKÇADAĞDER Genel Başkan Yrd. Samet özbay, Doç. Dr. Vedat Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Dalkılıç, Selami FelekAhmet Aslan, Aysun Avcu, İhsan İnce, Eşref Tugal, AKÇADAĞDER Kadın Kolları Başkanı Eda Özkaya, Malatya’ya yaptıkları olağanüstü hizmetler anısına Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı’ya Malatyalılar ve Akçadağlılar adına teşekkür plaketi verdiler.

           
 

Maskar' Vakıflar Bölge Müdürlüğü Çalışmalarıyla Övgüyü Fazlasıyla Hak Ediyor'
Maskar' Vakıflar Bölge Müdürlüğü Çalışmalarıyla Övgüyü Fazlasıyla Hak Ediyor'
Yorumlar 1
ayhan koç 21 Ağustos 2024 14:12

devlet olarak guzel hızmet vakıflar bölge muduru ve akçadağ dayanışma dernegını tebrık ederiz.

Bakmadan Geçme