MİAD Ankara Şubesi Kuruldu

Malatya'nın 6 Şubat 2023 yılında yaşadığı büyük depremin ardından, iş dünyasının Burçin Şahin ve Mahmut Bulaşmaz öncülüğünde Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) Ankara Şubesi kuruldu.

          Malatya’nın 6 Şubat 2023 yılında yaşadığı büyük depremin ardından, iş dünyasının Burçin Şahin ve Mahmut Bulaşmaz öncülüğünde Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) Ankara Şubesi kuruldu. Şube başkanlığına, iş adamı Ahmet Turan Özbey getirildi.

          MİAD Ankara şube Başkanı başarılı genç  iş adamı Ahmet Turan Özbey MİAD Ankara Şubesi’nin kuruluşuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:  Özbey açıklamasında“ 2024 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızla iş insanlarımızdan Burçin Şahin ve Mahmut Bulaşmaz ile birlikte Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) Ankara Şubesi’ni kurduk.

        Malatya’nın 6 Şubat 2023’te yaşanan son deprem felaketleriyle sarsıldığı bu zor zamanlarda, MİAD Ankara Şubesi olarak derin üzüntümüzü belirtmek ve toplumumuzun dayanışma ruhunu sergilemek amacıyla harekete geçtik.

        Malatya’daki deprem felaketinin ardından, başkentteki dernek üyelerimiz ve iş dünyasının önde gelen isimleri olarak, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Amacımız, topluluğumuzun her kesiminden gelen desteğiyle, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak ve Malatya’nın yeniden inşası sürecinde katkıda bulunmaktır.

Yeni oluşturduğunuz MİAD Ankara Şubesi’nin yakın bir tarihte Ankara’da lansman toplantımızı icra edeceğimizi belirtir, Malatya’mız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

MALATYALI İŞ İNSANLARI DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ BAŞKANI AHMET TURAN ÖZBEY KİMDİR ?

         Malatya Hekimhanlıdır. İlk ve orta öğretimini Malatya’da tamamlamıştır. Lisans eğitimini Elazığ Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliğini bölümünde bitirmiştir. 2014 yılından itibaren Ankara’da kurduğu NOVATEST firmasında aktif iş hayatına devam etmektedir. Evli ve iki kız babasıdır.
 

Bakmadan Geçme