Nargileci Ali Dayı'ya Ünlü Sanatçılardan Ziyaret

Malatya'nın önemli işadamlarından Nargileci Ali Dayı İşletmecisi Ali Fırat işyerinde Türkiye'nin önemli ses sanatçıları İzzet Altınmeşe ve Selahattin Alpay'ı misafir etti.

         Malatya’nın önemli işadamlarından Nargileci Ali Dayı İşletmecisi Ali Fırat işyerinde Türkiye’nin önemli ses sanatçıları İzzet Altınmeşe ve Selahattin Alpay’ı misafir etti. 

         Nezih ve otantik ortamıyla Malatyalıların vazgeçemediği adres olan Nargileci Ali Dayı mekanı her gün yerli ve yabancı önemli misafirlerin, vaktini sakin ve güzel geçirmek isteyen vatandaşların uğrak yeri olmaya devam ederken Bürokrat, ses sanatçıları, STK Temsilcileri ile akademisyenlerin uğradıkları mekan Nargileci Ali Dayı oluyor.

        Program için Malatya’ya gelen Ünlü ses sanatçıları Selahattin Alpay ve İzzet Altınmeşe Nargileci Ali Dayı mekanında İşadamı Ali Fırat’ın konuğu oldular. Mekânın ferahlığına ve ortamın güzelliğine hayran kalan sanatçılar Ali Fırat’a teşekkür ederken İşadamı Ali Fırat ise”mekanında iki güzide ses sanatçılarını Nargileci Ali Dayı işletmesinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek gelenlere teşekkür etti.

        İşadamı Ali Fırat” kıymetli Ahmet Satılmış kardeşime değerli Sanatçı Selahattin Alpay abime çok kıymetli izzet Altınmeşe’ye ve değerli büyüğüm kanat önderi Rıza Sinanoğlu’na ve Darende’nin gülü Ali Güneş kardeşime çok teşekkür ederim gönlü güzel adamlar sizleri çok seviyorum.

          Türkiye’nin yetiştirdiği önemli ses sanatçılarından iki isim Selahattin Alpay ve İzzet Altınmeşe’yi mekânımızda ağırlamanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Ayaklarına sağlık. Nargileci Ali Dayı işletmemiz konsept olarak her kesime hitap eden Ailelerin ve iş ortamından bunalan iş insanlarımızın rahatlıkla geldiği, güzel sohbet ortamının olduğu, iş insanlarının görüşmelerinin yapıldığı, siyasetçilerin, Bürokratların, Sanatçıların rahatlıkla gelebildiği Malatya’da nezih bir ortam. Burada herkese kapımız açık” dedi.
 

Nargileci Ali Dayı'ya Ünlü Sanatçılardan Ziyaret
Yorumlar 1
Pütürgeli 04 Ağustos 2024 17:41

Ali Fırat bey Malatyada insanları aş ve iş sahibi yapan güzel bir insan sofrası yerde misafirperver bir hemşerimiz. Tebrik ediyorum.

Bakmadan Geçme