Onlar A. Ş. Den Geleneksel Aşure Programı

Yönetim Kurulu üyeliklerini Ali Boztepe, değerli eşi Sema Boztepe ve değerli oğlu Ozan Boztepe'nin yaptığı Onlar A.Ş., aşure etkinliğine muhteşem bir damga vurdu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

             Her yıl geleneksel hale getirilen Onlar A.Ş. Şirketinin Aşure Günü yine büyük ilgi gördü. Kaldırıma konulan büyük bakır  kazanla  5.Bin kişilik aşure ikramında bulunuldu.. Onlar A.Ş., bu yıl aşure etkinliği ile gönülleri fethetti

             Yönetim Kurulu üyeliklerini Ali Boztepe, değerli eşi Sema Boztepe ve değerli oğlu  Ozan Boztepe'nin yaptığı Onlar A.Ş., aşure etkinliğine muhteşem bir damga vurdu. 

             Onlar A.Ş.'nin ön tarafına kaldırımına yerleştirilen büyük Bakır kazanda yolda geçenler ve aşure etkinliğine davetli olanlar nefis bir aşure yemenin zevkini yaşadılar.

          Etkinliğe, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan, Paşaköşkü Mahallesi'nin başarılı muhtarı Asiye Şahin, Yönetici Ali İhsan Öztürk, STK temsilcileri, muhtarlar, çevre esnafı ve çok sayıda misafir katıldı. Kalabalık, sıcak aşure ikramı ve dostane sohbetlerle dolu bir gün geçirdi.

                Onlar A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi İşadamı, Ekonomist Ozan Boztepe, aşure etkinliğine katılımını göstererek ve gelen tüm katılımcılara teşekkür etti. "Her yıl olduğu gibi bu yıl da aşuremizi paylaşmanın mutluluğunu ortaya koyuyoruz.

               Katılımını herkese teşekkür ediyoruz. Ali Boztepe ve kıymetli eşi Sema Boztepe ile başarılı ekonomist oğlu Ozan  Boztepe, aşure ziyaretlerinin ardından misafirlerle tek ilgilenerek teşekkürlerini sundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN