Ozan-Der Yönetiminden Ankara Hekimhanlılar Derneğine Ziyaret

Halk Ozanları Kültür Derneği (OZAN-DER), kuruluşunun 50. yılından dolayı çeşitli etkinliklerini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         OZAN-DER Başkanı Kenan Şahbudak; “Hekimhanlı olmam itibariyle önce  Hekimhanlılar Derneğinden başladık”

          Halk Ozanları Kültür Derneği (OZAN-DER), kuruluşunun 50. yılından dolayı çeşitli etkinliklerini sürdürüyor.

         Halk Ozanları Kültür Derneği‘nin 50. Kuruluş yıl dönümü ve 19 Şubat Gönüllü Kuruluşlar Günü çerçevesinde OZAN-DER Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Şahbudak ve yönetim kurulu üyeleri Abidin Aslan, Ethem Karagülle, Kamber Gürbüzdal,  Ümit Özdizlekli, Serpil Temurtekin ve Şaziye Şimşek ile Ankara Hekimhanlılar derneğini ziyaret ettiler. 

          Hekimhanlılar Derneği Lokalinde gerçekleştirilen ziyarette OZAN-DER danışma kurulu üyeleri Süleyman Özerol ve Hasan Basri Kılıç,  Hekimhanlılar Derneği Eski Başkanı Celal Karadağ da bulundular.

          OZAN-DER  ziyaretçilerini Ankara Hekimhanlılar Derneğini Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Uzunoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Özerol karşıladı.

         Başkan Uzunoğlu OZAN-DER yönetim kurulunda ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. OZAN-DER Başkanı Kenan Şahbudak da yönetim kurulu olarak kuruluşunun 50. Yılında derneği ve yönetim kurulunu tanıtmak ve diğer kuruluşlarla işbirliği yapmak amacıyla 19 Şubat Gönüllü Kuruluşlar Gününde bazı dernekleri ziyaret etmeyi amaçladıklarını belirtti. “Hekimhanlı olmam itibariyle önce  Hekimhanlılar Derneğinden başladık” dedi.

          Ziyaret sırasında Hasan Basri Kılıç ve Kenan Şahbudak türkü ve deyişler çalıp söylediler. Başkan Şahbudak ve beraberindekiler daha sonra Tüketici Hakları Derneği, 2 Temmuz Pir Sultan Abdal Vakfı ve Divriği Kültür Derneğini de ziyaret ettiler.

         Başkan Şahbudak, “İlgilerinden dolayı kurumlarımızın başkanlarına ve yöneticilerine yönetim kurulu adına teşekkür“ ederiz dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN