• Haberler
  • Genel
  • Özhan Sanayi'nin Sorunlarının Çözümü İçin Çalışıyoruz

Özhan Sanayi'nin Sorunlarının Çözümü İçin Çalışıyoruz

Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Cevdet Özyalın, sanayi esnafının karşılaştığı sorunları gündeme getirmek için önemli ziyaretlerde bulundu.

       Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Cevdet Özyalın, sanayi esnafının karşılaştığı sorunları gündeme getirmek için önemli ziyaretlerde bulundu. 

        Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ile bir araya gelen Özyalın, sanayi sitesinin sorunlarını aktardı. Başkan Geçit, ise ziyaretin ardından sanayi esnafını yerinde ziyaret ederek sorunları bizzat inceledi.

        Başkan Özyalın, ilçe Emniyet Müdürü ile yaptıkları görüşmelerde, sanayinin en büyük sorunlarından birinin trafik sıkışıklığı olduğunu vurguladı. Sonradan açılan yolların neden olduğu bu sorun, sanayi esnafını zor durumda bıraktığını ifade etti.

TEMİZLİK VE GÜVENLİK İYİLEŞTİRMELERİ

          Sanayi sitesinin temizlik sorununa da dikkat çeken Başkan Özyalın, Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile yapılan işbirliği sonucunda temizlik hizmetlerinin daha düzenli ve tertipli bir şekilde sunulmaya başlandığını belirtti.

        Güvenlik konusunda da önemli adımlar atıldığını söyleyen Özyalın, “Küçük sanayi sitemizin güvenliği için Mobese kameralarını yeniledik ve 11 bölgeye yeni güvenlik sistemleri kurduk. Artık sanayimizin güvenliği için kooperatif olarak elimizden geleni yapıyoruz,” dedi.

           Özyalın’ın liderliğinde, Özhan Sanayi Sitesi esnafı sorunlarına çözüm bulmak için kararlı adımlar atmaya devam ediyor. Bu çabalar, sanayi sitesinin geleceği açısından umut verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
 

Bakmadan Geçme