Prof. Dr. Geçit' Gelir Gelmez Yapı Okulu Kuracağız'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit:' Bu şehirdeki binalardan tabutlar çıkmasına müsaade etmeyeceğiz'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

       AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, göreve gelir gelmez birinci önceliklerinin kenti depreme hazırlamak için çalışacaklarını belirterek “Olası bir depremde o binalardan tabutlar çıkmasına müsaade etmeyeceğiz. Bunun için çalışacağız” dedi. 

         AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan yaylacı ve ilçe teşkilat üyeleriyle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Yavuz Selim Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

“BU KUTLU DAVAYI BİR KEZ DAHA ZAFERLE SONUÇLANDIRACAĞIZ”

           Mahalle toplantısında konuşan Yeşilyurt AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, bu kutlu davanın 1994 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle başladığını belirterek “1994 yılında bu kutlu davanın neferi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Yine aynı şekilde bu kutlu davayı tekrar zaferle sonuçlandırmak istiyoruz.  İlhan Geçit Yeşilyurt’ta fark yaratacağız. Yaralarımıza neşter vuracak” dedi. 

        Daha sonra konuşan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, belediyenin sadece imar ve şantiyeden ibaret olmadığını kaydederek, seçilmesi durumunda birinci önceliğinin Yeşilyurt bölgesini depreme hazırlamak olduğunu belirtti. 

         “Bir daha o binalardan tabutlar çıkmasına müsaade etmeyeceğiz” diyen Prof. Dr. İlhan Geçit, “ Belediye sadece imar hareketi değildir. İmar ve şantiyeden oluşan bir alan değildir. Çok geniş yelpazedeki bir hizmet alanıdır. Tarih, kültür ve sosyal belediyecilik gibi alanları var.  6 Şubat depreminden sonra sularımız aylarca bulanık aktı. Demek ki temiz ve içilebilir bir su da çok çok önemli bir konu.Temiz ve yaşanılabilir bir çevre ne kadar önemli değil mi. 

            Bundan sonra da dileğimiz yaşanmaması ama yine depremleri yaşayacağız, şehrimizi buna hazırlayacağız, o binalardan tabutlar çıkmasına müsaade etmeyeceğiz. Onun için çalışacağız. Üniversitelerimizle işbirliği yapıyoruz ve hocalarımızla ortak toplantı yapıyoruz. 

            Bu şehri bir daha öyle bir facia ile karşılaşmaması için hazırlıyoruz. Gelir gelmez yapı okulu kuracağız. Bu yapı okulunda mühendislerimizi eğiteceğiz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN