• Haberler
  • Özel Haber
  • Prof. Dr. Geçit' Her Zaman Gençlerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz'

Prof. Dr. Geçit' Her Zaman Gençlerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit gençleri unutmadı.' Gri Koç' Gökhan Müftüoğlu'nu Yeşilyurtlu Öğrencilerle Buluşturdu.

       Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit gençleri unutmadı.“ Gri Koç' Gökhan Müftüoğlu’nu Yeşilyurtlu Öğrencilerle Buluşturdu.

       Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in seçim vaatlerinden olan ‘Ücretsiz YKS ve LGS’ kurslarından sonra sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik desteklere bir yenisi daha eklendi. 
 
          Konferansları, yayınları ve kitaplarıyla sınav dönemindeki öğrencilerin büyük bir ilgiyle takip ettiği Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gençlerle buluştu. Yoğun izdihamın olduğu gecede gençler Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’e teşekkür ettiler.

          Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr İlhan Geçit” Belediyemiz tarafından organizasyonu gerçekleştirilen 'Sınav Kazandıran Taktikler' semineriyle Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoglu'nu gençlerimizle buluşturduk.

         Sınav süreçlerinde başarılarını artıracakları stratejiler, doğru planlama, motivasyon ve etkili çalışma yöntemleri konularının ele alındığı bu tür eğitim faaliyetleriyle her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."
 

Bakmadan Geçme