Prof. Dr. İlhan Geçit' Buralar Hizmet Makamlarıdır'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Belediye Personellerini Ziyaret Ederek' Birlikte, Yeşilyurt'u daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz'

          Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Belediye Personellerini Ziyaret Ederek” Birlikte, Yeşilyurt'u daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

          Yıllardır Malatya’da başta SSK Hastaneleri olmak üzere birçok önemli üst görevlerde yönetici olarak başarılı çalışmalara imza atan, deneyim ve tecrübelerini ekip ve çalışma arkadaşlarına aktararak kaliteli hizmetlerin meydana gelmesini sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit personelleriyle zaman, zaman bir araya gelerek ziyaretlerde bulunuyor.

         Yeşilyurt Belediyesindeki başarının altında yatan en büyük etken ise Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in göreve gelmesiyle birlikte prensipler doğrultusunda Personellerine gösterdiği babacan tavrı ve birleştirici yapıcı davranışları Belediye personellerinin daha verimli çalışmalarını sağlamış durumda.

           Yöneticilik deneyimlerini Yeşilyurt Belediyesinde de uygulayan Prof. Dr. İlhan Geçit” Belediyemizde görev yapan değerli çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Tüm çalışma arkadaşlarımıza, göstermiş oldukları gayret ve emekler için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. 

            Birlikte, Yeşilyurt'u daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Biz bu millete ve memlekete hizmet etme borcumuzu çok çalışarak, vatandaşlara yardımcı olarak, sorunları çözerek kaliteli hizmetler sunarak ödeyeceğiz. 

          Bu da ekip ruhundan ve düzgün çalışarak layıkıyla görev yapmaktan geçer. Personellerimize güveniyorum. Bu anlayış ve davranışla hizmetlerimizi sürdüreceğiz.” 
 

Bakmadan Geçme