Prof. Dr. İlhan Geçit' Hekimlerin İmzası Yerel Yönetimlerde Olacak'

Prof. Dr. Geçit, belediye başkanlığına seçilmesi durumunda hekimlerin imzasının bundan böyle yerel yönetimlerde de olacağını ifade etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, insana hizmetin en başında sağlık hizmetlerinin geldiğini belirterek, sağlık çalışanlarının topluma karşı en önemli hizmetlerden birini yerine getirdiğini söyledi. Prof. Dr. Geçit, belediye başkanlığına seçilmesi durumunda hekimlerin imzasının bundan böyle yerel yönetimlerde de olacağını ifade etti.

         Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. Başhekim Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Selçuk Sinanoğlu ile görüşen Prof. Dr. Geçit, “Genç yaşta olup da iyi bir yönetici olmak zordur. 

         Orta yaşta kolaydır ama Selçuk Sinanoğlu hocamız genç yaşına rağmen iyi bir yönetici, iyi bir hekim ve iyi bir hoca olarak çok başarılı bir performans sergilemiştir. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

         Hekim olması nedeniyle hastanelerin kendileri için bir yaşam alanı olduğunu söyleyen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, bir dönem Beydağı Devlet Hastanesi’nde başhekimlik yaptığını da hatırlatarak “Hastanecilik bizim yaşam alanımız. 

         Hekim olduğum için bunu iyi biliyorum. Daha önce Beydağı Devlet Hastanesi’nde başhekimlik yapma imkânı buldum. İnşallah belediye başkanı seçildiğimizde de bir hekim, bir hoca olarak nasıl ki halka kapımız açıksa, bu makamları da halka açacağız. Belediye hizmetlerinin standardını yükselteceğiz, inşallah hekimlerin imzası bundan sonra yerel yönetimde de olacak” diye konuştu.

“Öz Sağlık İş Sendikası her zaman yapıcı bir rol üstlendi”

            Prof. Dr. İlhan Geçit, daha sonra Öz Sağlık İş Sendikası’nı ziyaret etti. Şube Başkanı Mustafa Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit, kendisinin başhekimlik yaptığı dönemde Öz Sağlık İş Sendikası’nın her zaman yapıcı bir rol üstlendiğini belirterek teşekkür etti.

           Geçit, “Bizler bu camianın  içinde olan insanlarız. Daha önce görev yaptığımız dönemlerde sendikalarla ortak akıl içerisinde görev yaptık. Hastaneleri yönetmeye çalıştık.  Öz Sağlık işte o dönemde de bugün de her zaman yapıcı bir rol üstlendi. Ben bu anlamda kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

         Prof. Dr. İlhan Geçit, hastane ve sendika ziyaretlerinin ardından seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdürdü.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN