PÜRDEF Yönetiminden Başkan Mikail Sülük'e Ziyaret

Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun ve Yönetim Kurulu üyeleri Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

        Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun ve Yönetim Kurulu üyeleri 31 Mart seçimlerinde güven tazeleyen Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

      4 Günlük Kurban Bayramı tatilini Malatya’nın Pütürge ilçesinde Baba ocağında geçirmek üzere İstanbul’dan Pütürge’ye gelen PÜRDEF Genel Başkanı Osman Dursun ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti’den yeniden yerel seçimlerde Pütürge Belediye Başkanlığına seçilen Belediye Başkanı Mikail Sülük’ü heyet olarak ziyaret ettiler. 

        Genel Başkan Osman Dursun” Pütürge dernekler federasyonu olarak Pütürge belediye başkanımız Sayın Mikail Sülük’ü ziyaret ettik. Kendisine PÜRDEF Ailesi olarak misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Başkan’a başarılarının devamını dilerim.

        Kurban Bayramı tatilini Pütürge’de geçirmek ve Dost, Akraba, Arkadaşlarımızla bir arada olmak üzere bu yılda bayram öncesi Pütürge ilçemize geldik. Komşularımızı ziyaret ettik. Büyüklerimizin ellerini öperek hayır dualarını aldık, dostlarımızla bayramlaştık, arkadaşlarımızla bir araya geldik.

         Pütürge’mizin mis gibi serin havasında buz gibi hayat veren sularını yaz sıcağında içerek serinlemenin ve dostlarla sohbetlerin tadına vardık. Bu arada Başta Pütürge Belediye Başkanı Sayın Mikail Sülük Başkan olmak üzere bir çok ziyaretlerde bulunduk. Dolu, Dolu Pütürge özlemimizi bu bayramda gidermiş olduk.” 
 

Bakmadan Geçme