Sanayi Sitesi Esnafları Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit'ten Memnun

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Küçük Sanayi Sitesi sakinleri Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarından hayli memnun.

         Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi  Küçük Sanayi Sitesi sakinleri Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarından hayli memnun. 

         Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak göreve gelir gelmez kolları sıvayan ve halkın içerisinde sorunlara merhem olmak için var gücüyle çalışan Prof. Dr. İlhan Geçit’e Küçük Sanayi Sitesi Esnafları memnuniyetini belirtiyorlar.

         Haftanın her günü Yeşilyurt Belediyesi Temizlik ekipleri tarafından çöpler düzenli alınması yanında sık aralıklarla ilaçlama ve yolların yıkanması temiz çevre ile bölgesinde örnek olmaya devam ederken Sanayi esnaflarını da memnun ediyor.

         Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay Sanayi Esnafların sorununu çözerse İlhan Geçit Başkan çözer diyerek çalışmalardan dolayı esnaflar adına teşekkür etti.

         Başkan Mehmet Altay” Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit’in göreve gelmesi bizler için büyük bir şans.


           Bir telefon kadar yakınımızda. Her zaman esnaflarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak, Daha sağlıklı ve temiz alanlarda çalışmalarımızı yapmamız adına başta çöpler olmak üzere düzenli olarak yollarımız yıkanıyor. 

           3 arasöz tanker  2 tane mekanik süpürge aracı 15 personel bir tane çöp taksi temizlik çalışması yapılıyor.  Sanayi Esnaflarımızın ne sorunları var ise çözüme kavuşturmak için gayret ediyor. Esnaf Dostu Başkan olarak kendisine Sanayi Esnaflarımız adına teşekkür ediyorum” diye belirtti.”

Yorumlar 1
Ali 22 Eylül 2024 18:02

Yalakalığa gerek yok özsan içi köstebek yuvası gibi küçük sanayi komple agır hasarlı binaların icinde oturuyor mecburi cöp aldırmakla bu esnaflar memnunsa o çöpü aldırmak bile fazla onlara gercekler ortada özsanda kücuķ sanayide birbirinden perişan halde

Bakmadan Geçme