Seza Çimento, 2023 Yılında En Fazla İhracat Yapan Şirketler Arasında Yer Aldı

Seza Çimento Türk Ekonomisine ve bölgeye verdiği önemli katkılarla göz doldururken Başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

           Seza Çimento Türk Ekonomisine ve bölgeye verdiği önemli katkılarla göz doldururken Başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

          Başarının mimarı Prof. Dr. Yasemin Açık takdir alıyor. Prof. Dr. Yasemin Açık, akademik başarılarının yanında, sosyal projelere imza atan, şehrin kalkınmasında ön sıralarda yürüyen bir iş kadını. 

          Seza Çimento, 2023 Yılında En Fazla İhracat Yapan Şirketler Arasında Yer Aldı. Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 6. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde şirket adına ödülü Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık ile Seza Çimento Yönetim Kurulu Üyesi - Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Direktörü Cansu Açık aldı.

         Cumhuriyet tarihi boyunca Doğu Anadolu Bölgesi'ne yapılmış en büyük özel sektör yatırımları arasında yer alan Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye Dergisi tarafından bu yıl 13'üncüsü açıklanan “Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesinde üst üste altıncı kez yer aldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN