Sorun var ise Çözümü İçin Muhtar İsmail Yaşar Var

Söğüt Köyü Muhtarı İsmail Yaşar, Ankara'da Mahallenin Sorunlarını Aktardı, Yapılacak projeleri gündeme getirdi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Söğüt köyü muhtarı İsmail Yaşar, köyünün karşı karşıya olduğu sorunları çözmek için Ankara’ya önemli bir adım attı. Muhtar Yaşar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve bakanlık yetkilileriyle yapmış olduğu görüşmelerde köyün acil ihtiyaçlarını dile getirdi.

         Ankara ziyareti sonrası Malatya’ya gelerek hizmetlerine kaldığı yerden devam eden Söğüt Mahallesi Muhtarı İsmail Yaşar, “Mahallemizin sorunlarını çözmek için büyük çaba harcıyoruz. Biz mahallemizi devletimizin tüm imkânlarından faydalandırmak için bakanlarımızla gerek siyasilerle gerek bürokrasilerle iştişareler yapıyoruz, taleplerimizi arz ediyoruz.

         Ankara’da Tarım Ve Orman Bakanlığı Genel Müdürümüz Sayın Cengiz Budan’ı ve tarım bakanlığı pazarlama daire başkanı sayın Ahmet Turan Gürkan’ı makamlarında ziyaret ettim.  Mera ıslah çalışmamızdan dolayı desteklerini talep ettim projemize tam destek verdiklerini beyan ettiler.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Işıkhan’ı ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici ile de görüşmeler yaptık.  Malatya Milletvekilleri Sayın Bülent Tüfenkci ve Sayın İnanç Sıraç Ölmeztoprak da bize destek verdiler” dedi.
 
         Muhtar Yaşar’ın girişimleri köy halkı tarafından takdirle karşılanırken Malatya Bölgesinde en iyi çalışan muhtar ünvanıyla da başarısının haklı gururunu yaşıyor.  Muhtar İsmail Yaşar’ın Ufku vizyonu çalışkanlığı ve köy sorunlarına duyduğu hassasiyeti ile Hekimhan İlçesi Söğüt Mahallesi geleceğe güvenle bakarken mahalle sakinlerinin güvenini kazanmış durumda.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hekimhanlı | 30 Haziran 2024 22:16

    Muhtar başarılı çalışkan birisi. Hekimhan çok şanslı

BUNLARA DA BAKIN