Türk Haber-Sen 32 Yıldönümü Coşkusu

Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu' Türk Haber-Sen'in kuruluşunun 32'inci yıldönümünü kutluyorum'

        Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu” Türk Haber-Sen’in kuruluşunun 32’inci yıldönümünü kutluyorum”

        Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu Türk Haber-Sen’in kuruluşunun 32’inci yıldönümü vesilesiyle sosyal medya hesabından kulama mesajı yayınladı. Gnel Başkan Kazancıoğlu mesajında; 

       “ 1992 yılının 18 Haziran’ında PTT AŞ, TRT, BTK, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve RTÜK faaliyet sahasında kamu görevlilerinin hak ve hukukunu korumak, devlet-memur ilişkisini düzenlemek ve gözetmek amacındaki cesur ve ilkeli memurlarımızın, “Hür İrâde Millî Tercih” düsturuyla kurduğu Türk Haber-Sen Sendikası 32 yılını doldurmuştur. 

       Çıktığımız bu yolculuğun 32. yılında, inanmışlığın, davaya adanmışlığın, vatan ve millet sevgisinin yıkılmaz kalesi; Türk memurunun güçlü ve gür sesi, yılmaz savunucusu olarak Türk sendika hareketinde mümtaz bir yer edinmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 

         Türk Haber-Sen’in ruh bulduğu davanın neferleri olarak kuruluş felsefesine sımsıkı bağlı bir şekilde, beslendiğimiz ana damarın kıymetinin bilinci içinde sendikal faaliyetlerimizi kararlılıkla yürütüyoruz. 

          Türk Haber-Sen olarak kurulduğumuzdan beri memurlarımızın hak ve menfaatlerinin korunup geliştirilmesi için kıyasıya mücadele verdik. Kurumlarımızın daha verimli olması, kaynaklarımızın etkin bir şekilde kullanılması için çalıştık, fikirler ürettik, öneriler geliştirdik. 32 yıldır çalışma hayatında her türlü ayrımcılığın yok edilmesi ve hakkaniyetli bir yapının kurulması için samimiyetle mücadele eden tek sivil toplum kuruluşu olduk.  

           32 yıldır olduğu gibi bundan sonra da Türk memurunun grevli, toplu sözleşmeli, siyaset ve yönetime katılma haklarını içeren sendikal hakların kazanılması ve insanca yaşama yetecek düzeyde refah ücretine kavuşması ile eşit işe eşit ücret felsefemizin hayata geçmesi yolunda verdiğimiz mücadeleyi yükselteceğiz. 

             Bu mücadeleyi verirken millî ve manevî değerlerimizden asla vazgeçmeyecek, ayrımcılara, bölücülere, gizli açık terör destekçilerine, Devlet ve milletle kavgası olanlara asla prim tanımayacağız. Bu düşünceler ile sendikamız Türk Haber-Sen’in kuruluşunun 32’inci yıldönümünü kutluyorum.”

Yücel KAZANCIOĞLU
TÜRK HABER-SEN GENEL BAŞKANI

 

Yorumlar 1
Hekimhanlı 18 Haziran 2024 08:46

Türk Haber Sen in kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Yücel Kazancıoğlu başkanım hizmetlerin daim olsun...

Bakmadan Geçme