• Haberler
  • Sağlık
  • Türk kardiyoloji Derneği Önderliğinde Kardiyoloji Hekimleri Malatya'da Buluştu

Türk kardiyoloji Derneği Önderliğinde Kardiyoloji Hekimleri Malatya'da Buluştu

Türk kardiyoloji derneği önderliğinde Malatya'da koroner bifurkasyon lezyonlarına yaklaşım toplantısı ve kursu yapıldı.

              Türk kardiyoloji derneği önderliğinde Malatya’da koroner bifurkasyon lezyonlarına yaklaşım toplantısı ve kursu yapıldı. 

             Malatya’da Movenpick Otel’de gerçekleştirilen bifurkasyon lezyonlarına yaklaşım toplantısı ve kursuna Malatyaİstanbul, Elazığ, Diyarbakır, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman, Sivas ve Şanlıurfa llerinde görev yapan kardiyoloji hekimlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. 

            Güncellenen son kılavuzlar ve geliştirilen yeni teknolojilerin tartışıldığı yoğun ve verimli bir eğitim programı dolu, dolu gerçekleştirildi.   

              Malatya’nın ve Türkiye’de önemli Kardiyoloji profesörlerinden İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji ABD Öğretim Üyesi Prof Dr. Hasan Pekdemir yaptığı açıklamada deprem sonrası bu tür aktivitelerin ilimizde yapılması bizlere bu zor günlerde iyi bir moral ve motivasyon kaynağı oldu. Şehrimizin yeniden toparlanması için bu tür aktiviteler önemli” dedi. 

               Prof. Dr. Hasan Pekdemir” Daha önemlisi Malatya’mız bölgemizdeki üniversite ve bölge hastanelerinde çalışan hekimlerimiz açısından çok verimli bir çalıştay oldu. 

           Dünyada ve Türkiye’de yeni gelişen bu teknoloji ve tedavi seçeneklerinin de güncel bir şekilde yapılabiliyor olması da hem ilimiz hem de çevre illerde yaşayan vatandaşlarımız için çok önemli olduğunu düşünüyorum.”
 

Bakmadan Geçme