Uludağ Kurs Merkezi AKÇADAĞDER Ailesini Ağırladı

Uludağ Kurs Merkezi Malatya'nın saygın ve aktif Sivil toplum kuruluşu AKÇADAĞDER Ailesini misafir ederek çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

            Uludağ Kurs Merkezi  Malatya’nın saygın ve aktif Sivil toplum kuruluşu AKÇADAĞDER Ailesini misafir ederek çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

          Malatya’nın önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Uludağ Kurs, yeni dönem kayıtlarına devam ediyor. LGS, TYT ve AYT hazırlık kurslarında sunduğu yüksek başarı oranları ve deneyimli kadrosuyla dikkat çeken Uludağ Kurs, öğrencilere kaliteli bir eğitim deneyimi sunmayı sürdürüyor.

           Uludağ Kurs Merkezi Kurucu Müdürü Eşref Uludağ,  Uludağ Kurs binasında düzenlenen tanıtım toplantısında öğrenci velileri ile bir araya geldi. Toplantıda, Uludağ Kurs’un eğitim sistemi, yeni nesil sorulara yönelik yaklaşımı ve birebir takip sistemi hakkında detaylı bilgiler verildi. Veliler, toplantıda sorularını yönelterek kapsamlı bilgi edinme fırsatı buldular.

         Tanıtım toplantısına Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar, AKCADAĞDER Genel Sekreteri Tuğba Farımaz, Yönetim kurulu üyeleri Doç. Dr. Vedat Yılmaz, Alaattin Özcan, Ramazan Bozkurt, Abdullah Dalkılıç, İhsan İnce, AKÇADAĞDER Kadın Kolları Başkanı Eda Özkaya, Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi gazeteci Remzi Hayta, Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu, ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

           Yoğun ilgi gören etkinlikte, Uludağ Kurs’un öğrencilere sunduğu eğitim fırsatları ve başarı odaklı yaklaşımlar bir kez daha vurgulandı.

         Uludağ Kurs, uzman kadrosu ve yenilikçi eğitim yöntemleriyle bu yıl da başarılı öğrencilere kapılarını açmayı hedefliyor.
 

Uludağ Kurs Merkezi  AKÇADAĞDER Ailesini Ağırladı

Bakmadan Geçme