Uni Giresun Şampiyon Oldu

Amigo Yusuf adına Düzenlenen kupanın şampiyonu UNİ Giresun oldu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber -

         Malatyaspor tarihinin önemli isimlerinden olan Malatyasporun ilk takımınin kaptani yöneticiluği ve Amigoluğunu yapan Yusuf Mor "AMİGO YUSUF"adına düzenlenen turnuvanın finalinde UNİ Kıbrıs takımı ile ÜNİ Gıresun takımı karşı karşiya geldiler.

 

          Maçı eski Ünlü hakemlerden Mehmet Saydam yönetti.Amigo Yusuf'a  maçtan önce plaket verildi.Yusuf Mor yaptığı konuşmada beni unutmayan gençleri canı gönülden kutluyorum.İyiki varsiniz sizi cok seviyor ve kutluyorum dedi.Duygu yükuyle ağlayan Yosuf Mor a gençler alkış la Amogo yusuf diye tempo tuttular.Yusif Mor'da Gençlere alkışla karşılık verdi.


       Seromoni ve konuşmalardan sonra maç başladı.Maca hizli baslayan ÜNİ Giresun takımı ilk çeyrekte 2.0 one geçti.Oyuna denge geldi skor 2. 1 oldu.Bu golden sonra zaman zaman stresin arttığı maçta Macın hakemi Mehmet Saydam ın yerinde müdahaleleri ve ÜNİ giresun Bulduğu peş peşe gollerle macı 9. 2 kazanarak Amigo Yusuf Turnuvasının şampiyonu oldu.

 

        Maçtan sonra Şampiyon takima Kupasıni Özgür Karataş ve Amigo Yisuf Mor birlikte verdiler. Özgür Karatas yaptığı açıklamada İnönü  Üniversitesi olarak Gençlerimizin güzel organizasyonlarinda hep yanlarındayiz.

 

       .Amigo Yusuf Malatyamızin degeri onun adına düzenlenen turnuvada emeği gecen herkesi kutluyor ve Yusuf Abiye bundan sonraki yaşantisinda başarilar diliyorum dedi.Mehmet Saydam ise Yusuf Mor Turnuvasında düdük çalmak benim için cok önemliydi bu turnuvayı düzenleyen ve emeği gecenleri kutluyorum Yusuf abiye Hayırlı ömür diliyorum dedi.

 

Haber: Azmi, ÖZAKÇAKOCA

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN