Vakıflar Bölge Müdürlüğünden Anlamlı Etkinlik

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, şehrin önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

            Malatya’nın Orduzu bölgesindeki Mişmiş Park Kır Düğün Salonunda unutulmaz bir sünnet şölenine ev sahipliği yaptı. Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, şehrin önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

            Vali Seddar Yavuz’un katılımıyla renklendirilen şölende, Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Yener Oba, AKÇADAĞDER Genel Başkan Yrd. Samet Özbay, Bşk. Yrd. Abdullah Dalkılıç, Aysun Avcu, İhsan İnce, AKÇADAĞDER Kadın Kolları Başkanı Eda Özkaya gibi önemli isimler de yer aldı. Ayrıca, yerel yönetim temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda davetli etkinliğe katıldı.

         Bu özel günde, Malatya’nın çeşitli mahallelerinden gelen çocuklar ve aileleri, sünnet şöleninde bir araya geldi. Etkinlikte çocuklar için özel olarak hazırlanan eğlenceler ve aktiviteler büyük ilgi gördü. Yardıma muhtaç ailelerin 22 çocuğunun daha önce sünnet edildiği ve bu şölende onları bir araya getiren vakıf, toplumun her kesiminden gelen çocuklar için unutulmaz bir deneyim sundu.

            Vali Seddar Yavuz, törende yaptığı konuşmada, çocukların toplumun en değerli varlıkları olduğunu vurguladı ve “Bugünün güzel anlamında sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepimizin en büyük arzularından biri, sevgili evlatlarımızın mürüvvetini görmek ve bu anların heyecanını birlikte paylaşmaktır. Ne mutlu ki bugün, bu güzel evlatlarımızın sünnetini gördük. Onların bu özel yolculuğunun sağlıkla, mutlulukla ve huzurla devam etmesini gönülden diliyorum.” dedi.

         Yüksek medeniyet değerlerinin bir parçası olarak Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün bu alandaki katkıları takdirle karşılanırken, Vali Yavuz ayrıca, vakıf kuran ve bağışta bulunan hayırseverlerin anısını yad etti. “Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün bu tür sosyal etkinliklerdeki rolü, toplumumuzun yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlü bir şekilde yaşatıyor” ifadelerini kullandı.

           Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği bu anlamlı etkinlik, Malatya’nın sosyal yardımlaşma ve dayanışma kültürünün ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Etkinlik, vakfın sosyal sorumluluk projelerinin ne denli önemli bir rol oynadığını ve toplumsal dayanışmanın gücünü gösterdi.
 

Vakıflar Bölge Müdürlüğünden Anlamlı Etkinlik

Bakmadan Geçme