Velioğlu Aşiretinden Esnaf Fatih Yiğit Hakka Yürüdü

Malatya'nın önemli Eşraflarından ve Esnaflarından Velioğlu Aşireti 3. Kuşak Torunu Coşkun Gültekin'in Halası Oğlu Fatih Yiğit kalp krizi sonucu vefat etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Malatya’nın önemli Eşraflarından ve Esnaflarından Velioğlu Aşireti 3. Kuşak Torunu Coşkun Gültekin’in Halası Oğlu Fatih Yiğit kalp krizi sonucu vefat etti.

        Malatya Çarşısında yıllardır Manav dükkânında esnaflık yapan, Güleryüzü samimiliği, hayırseverliği ile yardımseverliğiyle tanınan sevilen, saygı duyulan merhum Fatih Yiğit genç yaşta kalbine yenik düşerek sevenlerini üzdü. Malatya Bir değerini daha yitirdi.

        Merhum Fatih Yiğit Cuma Günü Cuma Namazı öncesi saat; 11.00 da Malatya Şehir Mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra ebedi istirahatgahına sevenlerinin gözyaşları arasında dualarla konularak defin edildi.

VELİOĞLU AŞİRETİ 3. KUŞAK TOPRUNU COŞKUN GÜLTEKİN’den TAZİYE MESAJI

          Velioğlu Aşiretinin önde gelen isimlerinden 3. Kuşak torunu TÜRKBİRDEV Malatya Şube Başkanı Coşkun Gültekin yayınladığı taziye mesajında;” Velioğlu ailesi fertlerimizden halamoğlu Fatih Yiğit Kalp kırizi sonucu vefât etmiştir. 

            Bugün Saat: 11.00'da, Şehir Mezarlığında ebediyete uğurladık. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Rabbim geride kalan ailesine sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.”

Taziye Yeri: Başharık Mah. Mavi Marmara Sok. No: 5 Battalgazi / MALATYA

Kardeşi: Ahmet Yiğit 0 532 156 29 44
Kardeşi: Berat Yiğit   0 507 258 94 13

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN