Yağlıcı' Malatya'yı Ayağa Kaldırma Zamanı Sandıklara Sahip Çıkalım'

İyi Parti Battalgazi ilçe başkanı Erhan Yağlıcı 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek vatandaşların sorgulayarak Sandık başına gitmelerini istedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

       İyi Parti Battalgazi ilçe başkanı Erhan Yağlıcı 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek vatandaşların sorgulayarak Sandık başına gitmelerini istedi. 

Malatya’yı Atanmışlara Teslim Etmeye Malatyalı Müsaade Etmez

        Malatya’nın ciddi bir süreçten geçtiğini belirten İyi Parti Battalgazi ilçe başkanı Erhan Yağlıcı” Malatya’yı Atanmışlara Teslim Etmeye Malatyalı Müsaade Etmez. Aday Dahi olmayanların aday gösterilmelerini vatandaştan oy istemelerini Malatyalı gördü. Bunun cevabını ise sandıkta verecektir. 

       Herkes mi çıkar derdinde? Ne oldu bize diyen hemşerilerimizin hala büyük bir çoğunluğu konteynırlarda yaşamaya çalışıyorken, birileri ise oy için makam için vatandaşlarımızı kandırmaya gayret ediyor.

        Vatandaşın en büyük sorunu banma sorunu. Vatandaşın Başını sokacak bir evi halen yok tencere de çorba da kaynamıyor 1 yıl geçti Malatya’da ne yaptınız bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksınız? Verdiğiniz vaatleri yerine niye getirilmiyor? Halen yıkımla bitmediği gibi Orta hasarlıların akıbeti ne olacak belirsizliğini koruyor.

         Geçen Toki konutlarının kura çekilişi yapıldı. Allah devletimize zeval vermesin bu çekilişte hangi vatandaşımız anahtarını alıp ta evini taşıdı? Bir hevesle kurada adı çıkan vatandaşlarımız hemen evlerinin olduğu bölgeye gidip adlarına çıkan evlerini görmek istediler.
 
          Haklı olarak hala inşaatların devam ettiğinden inşaat alanına bile sokulmadılar. Neden çünkü evler halen bitirilmedi. Milletin Aklıyla dalga geçmeyin lütfen. Bu kış Konteynırlarda geçiren Malatyalı bir daha bu çileyi çekemeyeceğini biliyor. Bir an önce yerinde dönüşümlerle birlikte kalıcı konutların yapılması gerekiyor. 

           Bir önemli husus ise  Afad ın vermiş olduğu telefonları arayarak bilgi almak isteyen vatandaşlarımızın Afad a ait olan en az 10 adet telefon numarasını aradıkları ve bu telefonların 1 tanesine bile yetkililerin cevap vermemesi. 

          Afad yetkililerine sesleniyorum ya herkes işini yapsın ya da o koltukları işgal etmeyin. Siyasiler halkımıza vatandaşımıza hizmet etmek için varlardır. Seçimden seçime gelip Vaatlerde bulunup işiniz bitince halkı unutanı bu millet artık istemiyor. 

       Malatya’mız için elimizi taşın altına koyup bu memleketi hep birlikte ayağa kaldırmanın zamanı geldi. Artık bu fırsatlar bir daha ele zor geçer. Lütfen sorgulayarak sandık başına gidelim. Malatya İyi olacak.”
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Bayram | 29 Şubat 2024 10:33

    Başkan Yerel seçimlerde düzgün kabul görecek adaylarınız yok. Gündemde olmayan isimler. Meclis üye listelerinizde hiç iyi değil. Nasıl olacak bu iş...

BUNLARA DA BAKIN