Türkiye'de Neler Oluyor? - Doğan İZCİLER

Türkiye'de Neler Oluyor?


       ABD yine bildiğimiz gibi her türlü Hainliklerle, Film ve Fırıldaklıklarla Türkiye'yi çembere alıyor. Yunan Adaları ve Trakya sınırına üs kurdu. PTD silahlandırılıp bölgeye üs kurdu.


ABD Türkiye'yi tehdit eden Doğu Akdeniz tasarısını senatoya sundu. Türkiye'ye baskıyı artırdı. Türki,ye de lider ve otorite boşluğu oluşmasını bekliyor. 


       Türkiye'yi bölmek için ellerinden geleni yapmakla meşguller. 


        Türkiye Neden bölünecek? Güneydoğu petrol denizi uzaydan tespit edildi. Kapadokya'ya kadar. 
       Büyük İsrail toprağı bölünmeden göremezler. Türkiye Başkanlık sistemini getirerek bu oyunu bozdu. Libya ile anlaşarak yerli savunmayı güçlendirdi. 


        Kritik bir on yıl başladı. Saldırılar artacak. En son Sedat Peker ile operasyon çekiyorlar. Bundan sonraki operasyon ney bekleyip göreceğiz. 
Gelelim Ekonomiye


       Önce Malatya... Malumunuzdur Malatya'mızın ekonomisi Kayısı üzerinde gidiyor. Maalesef  Malatya son zamanlarda emekliler şehri olmaya doğru yol alıyor.


       Malatya'yı seven Malatyalılardan rica ediyorum Alışverişi yerel esnaftan yapalım. AVM Paraları dışarıya çıkarıyor. Yerel esnaf Malatya'ya yatırım yapıyor. 


       Malatya Milletvekillerimizden Sayın Öznur Çalık Malatya için elinden gelen tüm gayreti gösteren tek isim. Kendisini bir Malatyalı olarak kutluyorum. 


       Malatyalıların ablası Sayın Çalık Malatya için büyük şans. her daim telefonu açık ve sorunları anında çözen bir isim. Vatandaşın içerisinde Esnafının yanında iş adamlarının yanında kısaca Malatya'nın her alanında çalışmalarıyla güvenimizi kazanan tek isim. 


        Bir çok yatırımın Malatya'ya gelmesinde büyük emekleri ve imzası var. Arkasında durmamız Malatyalı olarak Namus borcumuz. Çalışan şahsiyetleri desteklemek Malatyalı olarak Şehrimizi sevdiğimizi göstermez mi.
Gelelim ülke ekonomisine ...


      Covid -19 küresel piyasaları olduğu gibi bizim borsamızı da etkisi altına almış Bis 100 Sert Satışlar olmuştu. Bu günlerde ekonomi otoritelerince atılan adımlar hızlı aşılanmanın etkisiyle ekonomi rayına oturacak gibi duruyor.


       Altın...


      Altın Güvencedir. Arsa Güvencedir. Ben şimdiye kadar altına yatırım yapıp üzüleni görmedim. Kısa vadede Altın Aşağıyı gösterse de Orta ve uzun vadede yön yukarı.


      Döviz...


       8500 - 9000 arasında bir fiyata oturmasını bekliyoruz. Sebep enflasyonu düşüremiyoruz. Düşse Faizler aşağı ve Döviz aşağı.


       Borsa... 


      Favori hisselerim 


Şişe Cam


Tav Hava Limanları


Alarko Holding


THY 


Halkbank


Vakıfbank


Saygılarımla...


Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir.


Doğan İzciler - 04.06.2021

YAZIYI PAYLAŞ!

Yorumlar / 2

  • AHMET BALLI | 05 Haziran 2021 11:57

    ÇOK BAŞARILI NET YAZMIŞ ALLAH CC BU ŞAHSİYETLERİN SAYISINI ARTIRSIN

  • MUZAFFER TUMÜR | 05 Haziran 2021 11:55

    ÜLKEYİ KISSACA ÖZETLEMİŞ EKONOMİ YORUMU NET ÖZNUR ÇALIK GERCEKTEN BAŞARILI BİR VEKİL SEZARIN HAKKINI SEZARA VERMİŞ

YAZARIN SON 5 YAZISI
04Haz

Türkiye'de Neler Oluyor?

28Nis

Esnaftan Ne İstiyorsunuz?

16Nis

Ekonomi'ye Bakış?

01Nis

Ekonomi'deki Gidişat