Yeni Malatyaspor Acquah ve Chebake İle Anlaşmıyor

Yeni Malatyaspor ikinci yarıdan itibaren sorun olan Afriyie Acquah ile görüşmeme kararı alırken sağ bek Issam Chebake'nin ise gitmek istediği öğrenildi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

     Süper ligin sona ermesinden sonra yeni sezon içi,n hazılrıklara başlayan Yeni Malatyaspor mevcut kadroyu büyük ölçüde korumak istiyor. Sözleşmesi sona eren Afriyie Acquah ile anlaşma hkkı olmasın arağmen Yeni Malatyaspor bu futbıolcu ile anlaşmakı istemiyor. İkinci yarıda sorun çıkaran ve bazı maçlarda oynadığı futbol nedeniyle eleştirilen Afriyie Acquah'ın kendisine kulüp aradığı öğrenildi. 

 

Issam Chebake Gidiyor

 

     Yeni Malatyaspor sözleşmesi sona eren Issam Chebake ile de yeniden anlaşmayacak. Issam Chebake'nin de Malatyadfan gitmek istediği ve gelen bazı kulüplerle görüştüğü bildirildi. 

 

FOFANA İLE GÖRÜŞÜLECEK.

 

Yeni Malatyaspor'un sözleşmesi sona eren Moryké Fofana'ya 900 bin avro ücret veremeyeceğini bildirerek bu ücretin yarısını teklif ettiği ve görüşme yapacağı haber alındı. Transfer ücertinden indirim istenen Fofana'nın durumu önümüzdeki günlerde belli olacak. 

 

TETTEH İLE ANLAŞILACAK

 

     Sözleşmesi sona eren Tetteh'in yeniden anlaşma hakkı olan Yeni Malatyaspor bu futbolcutyla yeniden anlaşmak istiyor. Başkan Adil Gevrek Tehhet ile anlaşmak istediklerini belirterek kadroyu muhafaza etmek istediklerini söyledi.

 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN