AKÇADAĞDER Yeşilyurt Şube Başkanlığına İş İnsanı Emre Gönültaş Atandı

AKÇADAĞDER Genel Merkezi yönetim kurulu aldığı karar ile Yeşilyurt Şube Başkanlığını İş İnsanı Emre Gönültaş a emanet etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

             Malatya’nın en fazla üyesine sahip, aktif ve çalışmalarıyla Malatya’nın gündeminde olan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezine Yoğun üye kaydı yanında önemli sivil toplum kuruluşlarından da ziyaretler devam ediyor. 

         Her günün yoğun geçtiği Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Akçadağ Yeşilyurt şube Başkanlığına Akçadağ’ın yetiştirdiği önemli İş insanı Emre Gönültaş şube Başkanı olarak atandı. 

         Akçadağ Dayanışma Derneği Genel başkanı Murat MASKAR atama kararıyla ilgili yaptığı açıklamada;

MASKAR”  BU MAKAMLAR HİZMET MAKAMLARIDIR”

         Her gün bir çok vatandaşımız üye olabilmek için Genel merkezimize geliyor. Bizlere nasıl yardımcı olabiliriz diye söylüyorlar. Bu da bizleri mutlu ediyor. Gönüllülük esasına göre çıktığımız bu kutlu yolda az zamanda büyük işlere imza atarak Dernekten Genel Merkez statüsüne geldik. İlçe teşkilat çalışmalarımızda yönetim kurulu üyelerimizle birlikte istişare ediyoruz. İsimleri ince eleyip özenle belirliyoruz. Bu makamlar hizmet makamlarıdır.

           Ne mutlu ki Allah bizlere Akçadağ ilçemize, Malatya’mıza hizmet etmeyi nasip etti. Bazen engellemelerle karşılaşsak da hizmet etme gayret ve azmimizi yıkamadılar, yok edemediler. Kulaklarımızı dedikodulara fitne fesat işlere kapattık. Biz hemşerilerimizle bir olduk, iri olduk diri olduk sadece hizmet için çalıştık, mücadele ettik.

            Bugün 3 yıllık süreçte herkes gördü ki Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Hizmet yapar, İnsanlara faydalı olur, yöresine bölgesine sevdalıdır. İlk günden dediğimiz gibi ben değil biz anlayışıyla ötekileştirmeden çalışmalarımızı yaptık ve yapıyoruz. Bundan sonra da bu hizmet yönetim kurulumuzla, üyelerimizle birlikte sürdüreceğiz.

            Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi üyesi ve Yeşilyurt Şube Başkanı olan İlçemizin önemli iş insanlarından Emre Gönültaş kardeşime teşekkür ediyorum.  Bu bir bayrak yarışı. Yeşilyurt şube başkanı olan Emre kardeşimizle birlikte birçok başarıya imza atacağımızı biliyorum. 

           Daha Önce Görev yapan A. Vahap Arslan Başkanıma ise yapmış olduğu özverili çalışmalardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Görev süresince bizlerle birlikte güzel çalışmalarda bulundu. 

          Her geçen gün büyüyen ve Akçadağ ilçesi ile hemşerilerine hizmet eden artık Akçadağ Dayanışma Derneği var. Yeşilyurt ve Akçadağ şubelerimizle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yakında Battalgazi İlçemizde şubemizi kuracak çalışmalarda sona geldik. Bizlere destek veren tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunarız.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN