Yeşiltepe Gazi Mahallesi Muhtarı Başıbüyük'ten Aşure İkramı

Etkinliğe katılan misafirlere, Muhtar Hüseyin Başıbüyük'ün değerli eşi Aygün Başıbüyük tarafından hazırlanan bol malzemeli ve leziz aşure ikram edildi.

        Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Yeşiltepe eski adıyla Boztepe’nin tanınmış ve sevilen isimlerinden, 6 dönem boyunca Gazi Mahallesi Muhtarlığı görevini başarıyla sürdüren Hüseyin Başıbüyük, bu yıl kendi evinde özel bir aşure etkinliği düzenledi. 

          Etkinliğe katılan misafirlere, Muhtar Hüseyin Başıbüyük’ün değerli eşi Aygün Başıbüyük tarafından hazırlanan bol malzemeli ve leziz aşure ikram edildi.

         Yapımı sırasında dikkatle seçilen malzemelerle zenginleştirilen aşure, katılımcılardan tam not aldı. Misafirler, eşsiz bir tat ve damak zevki sunan aşureyi büyük bir keyifle tüketti. Etkinlikte, aşure duasını bizzat Gazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Başıbüyük gerçekleştirdi. Davetliler ise dualarının kabul olması dileğinde bulunarak bu güzel anı paylaştılar.

        Gazi Mahallesi’ndeki bu anlamlı etkinlik, hem lezzeti hem de topluluk ruhuyla büyük takdir topladı. Muhtar Başıbüyük ve eşi Aygün Hanım, misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, geleneksel değerlerin yaşatılmasının önemine vurgu yaptılar.
 

Yeşiltepe Gazi Mahallesi Muhtarı Başıbüyük'ten Aşure İkramı

Bakmadan Geçme