Yeşilyurt İlçe PTT Müdürlüğü Kapatılıyor mu?

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde PTT'nin İlçe Müdürlüğü olarak hizmet veren Bina'nın yerine küçültülerek şubeye dönüştürüleceği iddiası Yeşilyurt'ta günün konusu olurken tepkilerde gelmeye başladı.

          Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde PTT’nin İlçe Müdürlüğü olarak hizmet veren Bina’nın yerine küçültülerek şubeye dönüştürüleceği iddiası Yeşilyurt’ta günün konusu olurken tepkilerde gelmeye başladı.

        Yıllardır Yeşilyurt ilçesinde hizmet veren PTT İlçe Müdürlüğü vatandaşların özellikle para konusu başta olmak üzere bir çok konusunda büyük hizmet verirken neye göre Şube dönüştürüleceği iddiası ise sorgulanmaya devam ediyor.

          Yoğun işlem trafiğinin olduğu Yeşilyurt PTT İlçe Müdürlüğünde şubeye dönüştürüldüğü takdirde hizmetlerin büyük ölçüde aksamalar olacağı bekleniyor. Yeşilyurt halkının tedirginliği had safhaya çıkarken siyasilerden kapanmaması yönünde yardım ve destek isteyen vatandaşlar” zaten 6 şubat depremlerinde büyük yıkım yaşadık.

          Önce Ziraat Bankası Ardından Tarım İlçe Müdürlüğü ardından İlçe Müftülüğü Çırmıktı’dan başka yerlere gitti, birde PTT nin buradaki şubeye dönüştürülme hadisesi bizi daha da yıkacaktır. 
    
         Birkaç personelle dahi hizmette çok sıra beklerken şimdi şube olursa 1 veya 2 personelle  bu işler yapılmaya çalışılacak, bu da hizmetlerin aksamasına ve bizleri daha da sıkıntıya sokacaktır. Yeşilyurt ilçesi 300 bin nüfuslu bir yer. İlçe Müdürlüğünü hak etmiyor mu ki şubeye dönüştürülüyor? 

         Çırmıktı’nın üzerinden neler yapılmaya çalışılıyor kurumlar neden gidiyor? Biri de çıksın açıklasın. Sayın Vekillerden ve Sayın Yeşilyurt Belediye Başkanımız Prof. Dr. İlhan Geçit'ten bu kurumların tekrar Çırmıktı’ya kazandırılmasını bekliyoruz” diyerek tepkilerini belirtiyorlar.
 

Bakmadan Geçme