Yeşilyurt Yaz Akşamlarına Muhteşem Final

'Yeşilyurt Yaz Akşamları', 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Programıyla Muhteşem Bir Final Yaptı

          Yeşilyurt Belediyesi tarafından organizasyonu yapılan ‘Yeşilyurt Yaz Akşamları’ etkinlikleri Beylerderesi Şehir Parkında gerçekleşen ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ özel programıyla sona erdi. Yoğun ilgi altında gerçekleşen etkinliklere katılan 7’den 70’e çok sayıda vatandaş, güzel ve keyif dolu anlar yaşadı.

          Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenip, Yeşilyurt Kent Konseyinin destek sunduğu ‘Yeşilyurt Yaz Akşamları’ etkinlikleri, muhteşem bir final programıyla tamamlandı.  
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in talimatının ardından 7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden sportif, sosyal ve kültürel etkinlikleri içerisine alacak şekilde düzenlenen ‘Yeşilyurt Yaz Akşamları’ etkinlikleri, ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ özel programıyla sona erdi.  

         Hizmete girdiği ilk andan itibaren 7’den 70’e binlerce Malatya’nın haftanın her günü yoğun ilgi gösterdiği Beylerderesi Şehir Parkındaki Millet Bahçesinde düzenlenen etkinlikler, renkli ve coşku dolu anlara sahne oldu. 

          Sahne şovları, palyaço ve sihirbazlık gösterilerinin yanı sıra balon ve köpük şovları, masa tenisi ve badminton gösterileri, çarkıfelek oyunları, viar gözlüklerle üç boyutlu macera gösterimlerine kadar geniş yelpazede gerçekleşen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, özellikle çocukların mutluluğu dikkatlerden kaçmadı. 

          Çalınan hareketli şarkıların eşliğinde dolu dolu bir akşam yaşayan çocuklar, sosyal ve sportif aktivitelere katılarak hafızalarından silinmeyecek güzel anlar yaşadılar.

         Birlik ve beraberlik ortamının en güzel örneklerinin yaşandığı yaz akşamları kapanış programında ortaya çıkan manzara, 30 Ağustos Zafer Bayramına ruhuna ve kimliğine çok özel değerler katarken, vatandaşlarda düzenlenen etkinliklerden büyük bir memnuniyet duyduklarını söylediler. 

         Yeşilyurt Belediyesi bünyesinde kurulan Kick-Boks ve Tekvando Takımları ise etkinliklere özel olarak hazırladıkları gösterileri vatandaşlarla paylaştılar.

Bakmadan Geçme