Yetimlerin Babası Adem Bacanlı'dan Ziyaret

Gerçekleşen ziyarette, Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu ile bir araya gelerek vakıf çalışmalarına dair samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

          Malatya’da göreve başladığı ilk günden itibaren yetimlerin, fakirlerin ve mağdurların yüzünü güldüren, 6 Şubat Depremi’nde ise en fazla sahada olan isimlerden biri olan Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, Malatya Flaş Haber ve Malatya Derinhaber’i ziyaret etti. 

         Basın konteynerlerinde gerçekleşen ziyarette, Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu ile bir araya gelerek vakıf çalışmalarına dair samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

           Güler yüzü ve yardımseverliği ile Malatya halkının gönlünde taht kuran Bacanlı, özellikle fakir ve kimsesiz çocuklar için düzenlediği sünnet şölenleri ile biliniyor. 

          Ziyareti sırasında Adem Bacanlı, “Basınımızın her zaman yanımızda olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Tüm faaliyetlerimizi ve etkinliklerimizi kamuoyuna duyurmanız bizler için çok kıymetli. Sizlere teşekkür etmek için çayınızı içmeye geldim,” diyerek medyanın desteğinin kendileri için önemini vurguladı.

          Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta da, Bacanlı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “6 Şubat asrın felaketinin yaşandığı günden itibaren sahada, iki saatlik uyku ile halkımıza sıcak yemek, aş ve gıda yardımı sağlayan, aynı zamanda kıyafet temin eden Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün en başarılı isimlerinden Sayın Adem Bacanlı’nın bizleri ziyareti bizleri çok mutlu etti. Sayın Müdürümüze teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz,” dedi.

          Adem Bacanlı, depremin ardından yürüttüğü başarılı yardımlar ve insanlara sağladığı destekle Malatya’daki yardımlaşma kültürüne büyük katkı sunmaya devam ediyor. Onun bu anlamlı ziyaretinde, samimi sözleri ve toplumun en kırılgan kesimlerine olan hassasiyeti bir kez daha gözler önüne serildi.

            Malatya halkının gönlünde derin izler bırakan Bacanlı’nın, yetimlerin ve fakirlerin yanında olmaya devam edeceği ise şüphesiz.
 

Bakmadan Geçme