Yıldırım' Bakanları Yıkılmamış Yerlere Götürüyorlar'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Malatya yıkılmış bir vaziyette. Her hafta bir bakan geliyor, bakanları alıp Malatya'nın güzel yerlerini, yıkılmamış yerlerini dolandırıyorlar

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

        Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya yıkılmış bir vaziyette. Her hafta bir bakan geliyor, bakanları alıp Malatya’nın güzel yerlerini, yıkılmamış yerlerini dolandırıyorlar, konteynerlere ve yıkılmış yerlere bakanları uğratmadan gönderiyorlar.
 
“BU SEFER HÜKÜMETE SARI KARTI GÖSTERECEĞİZ”
 
            Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Çalışmaya devam ediyoruz, çünkü biz dertli insanlarız. Dertli insanlar kenarda duramaz. Bugün bizim bir derdimiz olmasaydı, biz bugün sizinle olmazdık, evimizde ve işimizde olurduk. Biz, sizin derdinizle de dertlenmek istiyoruz. Onun için bugün Hekimhan ilçesindeyiz. 

             Önümüzdeki haftalarda Malatya’nın bütün ilçelerini karış karış gezerek insanlarımızla hem dertleşeceğiz hem de insanlarımızın dertlerini, sıkıntılarını dinleyeceğiz. Ben ne kadar sıkıntılarınızın olduğunu biliyorum. Çünkü 2023 yılında CİMER’e en çok şikayet yapılan il Malatya olmuştur. Malatyalılar Türkiye genelinde CİMER’e en çok şikayet yapılan il olmuştur. Ama buda gösteriyorki CİMER’e yazmakla olmuyor. Biz şikayetlerimizi 31 Mart’ta sandığa yazacağız. 

             Yukarıdakiler atama ile belediye başkanı adayı gönderiyorlar. ‘Nasıl olsa ben Hekimhan’da alırım, nasıl olsa ben Malatya’da alırım’ diyor. ‘Kişilerin önemi yok’ diyor. 31 Mart’ta bunun böyle olmadığını göstereceğiz. Şikayetlerinizi oy pusulalarında Yeniden Refah Partisi’ne mührü basarak göstereceğiz ve bu sefer hükümete sarı kartı göstereceğiz.” İfadelerini kaydetti.
 
“BAKANLARI YIKILMAMIŞ YERLERE GÖTÜRÜYORLAR”
 
           Bilal Yıldırım şunları söyledi, “Malatya yıkılmış bir vaziyette. Her hafta bir bakan geliyor, bakanları alıp Malatya’nın güzel yerlerini, yıkılmamış yerlerini dolandırıyorlar, konteynerlere ve yıkılmış yerlere bakanları uğratmadan gönderiyorlar. Bugün ’de Adalet Bakanı Malatya’da Bakan beyi alıp bir konteyner kente götürün. Bakan bey ile insanlarla hemhal ettirin, insanların derdini dinletin. Ama yok. Niye? Diyorlar ki, ‘Kim olursa olsun biz kanacağız’ diyorlar. 

         Bizde bu seçim öyle olmayacak, diyoruz. Bu seçim Yeniden Refah Partisi’nin yükseliş seçimi olacak. Malatya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bütün ilçeleri seçimde kazanacağız.” 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN