AK Partili Taşkın' Yıkılmış Bir Malatya'yı Ancak Güçlü Bir İktidar Ayağa Kaldırabilir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, ' Bu güzel birlikteliğimiz 31 Mart'ta zaferle taçlanacak' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

           Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, “ Bu güzel birlikteliğimiz 31 Mart’ta zaferle taçlanacak” dedi.

       AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın,  seçim çalışmaları kapsamında beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

         Sıcak samimi bir atmosferde geçen ziyarette ilk olarak konuşan Milliyetçi Harekât Partisi (MHP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre gece gündüz demeden çalışacaklarını belirterek Cumhur İttifakı olarak zafere ulaşacaklarını kaydetti. MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’da Malatya’da Cumhur ittifakı olarak tüm ilçelerde seçimi kazanmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirterek ziyaretleri nedeniyle Taşkın ve Kahveci’ye teşekkür etti.

       Cumhur İttifakı’nın Türk Milleti ve Türkiye’nin geleceği dışında bir gündeminin olmadığını aktaran Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ise “ Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda sahada olarak gönül alıp, gönüllere dokunarak adayımızı makamına oturtana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

       AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’de, deprem sonrası büyük yara alan Malatya’yı eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırma adına Cumhur İttifakı olarak gerek Büyükşehir gerekse diğer ilçelerde el birliği ile çalışacaklarını söyleyerek 31 Mart seçimlerinde Malatya’dan güçlü bir şekilde kazanacaklarını ifade etti.

“YIKILMIŞ BİR MALATYA’YI ANCAK GÜÇLÜ BİR İKTİDAR AYAĞA KALDIRABİLİR”

       6 Şubat depremlerinde büyük bir yıkım yaşayan Malatya’nın ancak güçlü bir iktidarın desteği ile ayağa kalkabileceğine vurgu yapan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın ise “Cumhur İttifakı’nın ruhuna, güvenine ve başarısına inanıyoruz ve bu birliktelik 31 Mart sandıklara yansıyacaktır bundan zerre şüphemiz yok. 

       Bizler bu birliktelik ruhu ile Malatya ve Türkiye’yi ayağa kaldıracağız. Yıkılmış bu enkazı güçlü bir devlet ancak ayağa kaldırabilir. Beş, altı aylık bir çalışma sonrasında 17 Şubat’ta 6 bin 600’den fazla kalıcı konutun kurası çekilecek. Dile kolay bir şehir oluşturuluyor. Yine yeni çarşı çalışmalarımız da hızla sürüyor. Bu güzel birliktelikle bu çalışmalar bir an önce tamamlanacaktır.” “diye konuştu.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN