Akçadağ'da Siyasi Dengeleri Değiştiren isim Bağımsız Belediye Başkan Aday Bayram Özcan

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özcan' Maaşımı Öğrencilere Burs olarak Bağışlayacağım '

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özcan“ Maaşımı Öğrencilere Burs olarak Bağışlayacağım “

       Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan, Belediye Başkanı seçildiği takdirde ilk öncelik hemen bir vakıf kurup alacağı maaşı buraya bağışlayacağın ve zengin iş adamlarını Vakfa üye yaparak Akçadağ’lı olup il dışında okuyan öğrencilere burs vereceğini “ belirtti.

           Yardımseverliği ile tanınan  ve Akçadağ halkının sevdiği saydığı ve kişiliği ile duruşu ile  saygın bir yeri olan iş adamı Bayram Özcan, Belediye Başkanı seçildiği takdirde projelerini söyle sıraladı.

ÖNCE TOPLUMSAL BİRLİKTELİK

          Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Toplum içerisinde önce insanlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Ayrıştırmadan ötekileştirmeden şit v hakkaniytli lacağz. Bizim için önemli olan önce İnsan. İnsana değer vereceğiz. 

          İlk hedefim acil bir vakıf kurmak. Bu vakıf’a Akçadağ’mızın zengin iş adamlarını üye yapmak. Benim aylık maaşımı bu vakfa bağışlayacağım ve bu vakıf ta toplanan paralar Akçadağlı  olupta il dışında üniversite okuyan öğrencilerimize burs vereceğiz. Gençlik merkezleri kuracağız.

          Şampiyon çıkarmış Akçadağımızın şampiyonuna sahip çıkacağız daha çok şampiyonlar çıkması için şahsım olarak sponsor olacağım. Ayrıca Türkiye’nin en başarılı mimarını, şehir plancısını getireceğim ve Akçadağ  ilçemize  yeniden imar planı yapacağız.

         6 Şubat depremini  yaşadık,Allah bir daha yaşatmasın. Akçadağ’ın bir çok yerleri enkaz.Bu depremi fırsata çevirip yeni yollar yeni iş merkezleri ,kentsel dönüşüm, ticari merkezleri gerçekleştirmek için iş adamlarını Akçadağ’ımıza davet edeceğiz.

         Bunları başaracağıma inanıyorum.Akçadağ’da en kazı en kısa zamanda kaldıracağız.Yani Şampiyon çıkmış Akçadağ’a şampiyon ilçe yapmak için yola çıktım.Benim maddi durumum çok şükür iyi.,Benim tek hedefim Akçadağ’da bir eserler bırakmak dua almak ve doğup büyüdüğümüz yere sahip çıkmak diyet borcumu ödemek.”

         Akçadağ Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan, Akçadağ esnafını gezdi ve siyasetin en çok konuşulduğu şeytan çarşısında  seçmenlerle çay içip sohbet etti. Bayram Özcan’ın Akçadag ilçe gezisinde büyük ilgi gördüğü dikkat çekti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN