Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özcan' Hizmette Öncü Olacağız'

Akçadağ'a Hizmet borcumuz var diyen Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan' Hizmette Öncü olacağız. Akçadağ Bölgenin cazibe merkezi olacak' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan seçim çalışmaları kapsamında Akçadağlı hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor. 

        Akçadağ’a Hizmet borcumuz var diyen Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan” Hizmette Öncü olacağız. Akçadağ Bölgenin cazibe merkezi olacak” dedi.

          Seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ ilçesinde hemşerilerinin sıcak ilgisi ve büyük desteğiyle karşılanan Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan” Ben değil biz anlayışıyla, şeffaf belediyeciliğin en güzel sergileneceği Akçadağ Belediyesinde Bayram Özcan ile birlikte kazanan Hemşerilerimiz olacak. 

AKÇADAĞ BELEDİYESİNİ HEMŞERİLERİMLE BİRLİKTE YÖNETMEYE TALİBİM
 
          Az Laf Çok iş düsturuyla çıktığımız hizmet yolunda Akçadağ’ı ileri seviyelerde her anlamda ilçemizi kalkındıracak proje ve hamlelerimizle kısa zamanda herkes kazançlı çıkarken Akçadağ ilçemizi kimsenin arka bahçesi yapmasına müsaade etmeyeceğiz. Hemşerilerimizi Ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içerisinde herkese eşit mesafede olacağız. Hizmetlerimizi en ücra köşelere kadar götüreceğiz.vatandaşlarımızın sorunlarını elbirliğiyle çözüme kavuşturacağız. 

AKÇADAĞ BELEDİYESİ HALKIN BELEDİYESİ OLACAK

        Akçadağ Belediyesi Akçadağlılarındır. Belediyenin kapıları bu makamların gerçek sahipleri vatandaşlarımıza daima açık olacaktır. Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Sahada Vatandaşın Yanlarında olacağız.

          Hemşerilerimizin düşünceleri ve talepleri bizim birinci önceliğimizdir. Akçadağ’a artı değer katacak hak ettiği hizmetleri alacak kadrolarımız ve projelerimiz hazır. Akçadağ bir sevdanın adıdır. Bu sevdaya bizlerin hizmet borcu vardır. Destek Akçadağlı hemşerilerimizden Hizmet ise Bizden olacaktır” diye belirtti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Argalı | 12 Şubat 2024 01:09

    Chp Bayram Özcanı kaybetti. Akçadağ Bayram Özcanı kazandı

BUNLARA DA BAKIN