Akçadağ'da Bayram Özcan Faktörü

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Akçadağ’da siyaset kazanı kaynamaya devam ederken. Bağımsız Belediye Başkan Adayı işadamı Bayram Özcan İlçede siyasi dengeleri bir anda değiştiren isim oldu.

         Yerel Seçimlere iki aydan az bir zaman kala Akçadağ ilçesinde Siyasi Partiler Vatandaşın istediği beklediği adayları gösteremeyince Siyasi dengelerinde değişmesine neden oldu. Özellikle Bayram Özcan’ın Bağımsız aday olarak sahaya çıkması Akçadağ CHP’yi sıkıntıya ve endişeye sevk ederken Kamuoyunda ise destekler büyüyerek devam ediyor.

        Akçadağ’da şuan yapılan analizlerde Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi adayı Mevcut Belediye Başkanı Ali Kazgan ile Bağımsız aday olan Bayram Özcan arasında yarışın geçeceği belirtiliyor.

         Akçadağ’ın sevilen ve duruşu ve kişiliği ile büyük sempati toplayan Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan’a destek çığ gibi büyüyor.

         Akçadağ’ı ayağa kaldıracak vizyona ve bilgiye sahip olan Bağımsız Belediye Başkanı Bayram Özcan Belediye Başkanlığı  için yola çıktığını belirterek “ Biz Akçadağ’ı köy olmaktan kurtarmak istiyoruz.

         Çıkmaz Sokak olmasından kurtulmasını istiyoruz. Projelerimizi hazırlıyoruz. Eğer Halkımız bize görev verirse 5 Yılda gelişen Büyüyen bir Akçadağ için elimizi taşın altına koyacağız. Bir kaç gün sonra Akçadağ için düşüncelerimizi Akçadağ halkı ile paylaşacağız. Bizim Tek derdimiz Akçadağ” dedi

         Öte yandan Akçadağ CHP’de belediye başkan aday adayı olan Akçadağ’ın önemli siyasi güçleri Bayram Özcan’ın etrafında kenetlenmesi Özcan’a olan ilginin daha çok artmasına neden oluyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN