AKÇADAĞDER Çocukları Unutmadı

Akçadağ Dayanışma Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında Akçadağ ilçesinde çocukları unutmadı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında Akçadağ ilçesindeki çocukların bayramını kutlayan AKÇADAĞDER çocuklara Türk Bayrağı, çeşitli oyuncak ve  hediyelerle vererek çocukları sevindirdi. 


       Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olan ve 101 yıl önce 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığını ve ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu ifade ederek, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 23 Nisan'ı hediye ettiği çocukların Türkiye'nin ve yarınların en önemli teminatı Çocuklarımızı, sevgi dolu ortamlarda, vatanını ve milletini ileriye taşıma ülküsüyle donatıp, kendi milli ve İslami kültürleriyle huzurlu ve mutlu bir şekilde yetiştirmeliyiz. 


        Atalarımızdan 23 Nisan 1920 günü, bağımsız, temiz ve kutlu bir vatan teslim aldık. Gelecek nesillerimize de özgür, temiz ve kutlu bir vatan teslim etmeye mecburuz. Nasıl geçmişimizin bizim üzerimizde hakları varsa, gelecek nesillerimizin de bizlerin üzerinde hakları vardır. 23 Nisan'ı 'Egemenlik Bayramı' olarak çocuklara hediye edilmesinin altında yatan incelik ve gerçek de budur.


        Akçadağ Dayanışma Derneği olarak bu günde çocuklarımızı unutmadık. Dernek olarak Bayrak, Oyuncak ve küçük hediyelerden oluşan paketlerimizi verdik. Bir ülkenin geleceği gençlerin iyi ve düzgün yetişmesine bağlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimiz olan çocuklarımızın bayramını kutlar ebediyete intikal etmiş tüm Şehitlerimizi bir kez daha Rahmetle yad ediyoruz."  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN