AKÇADAĞDER Kadınlar Gününü Unutmadı

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi dünya kadınlar gününde her zamanki gibi yine anlamlı bir etkinliğe imza attı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi dünya kadınlar gününde her zamanki gibi yine anlamlı bir etkinliğe imza attı.

      Genel Merkez yönetim konteynırında Genel Sekreter Tuğba Farımaz’ın organizesiyle gerçekleşen Kadınlar günü etkinliğine çok sayıda seçkin davetli kadınların yanı sıra HİMYAÇDER Genel Başkanı A. Ece Budan ve STK temsilcileri katılırken AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar günün anısına bir konuşma gerçekleştirdi.  

      Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar” Kadın, sanatı; zarafeti ile anlamlı, asaleti ile saygın, sevinciyle de acısıyla da değerli kılan bir cevher, eserleri eşsiz hale getiren paha biçilemez bir mücevherdir…

      Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediğimiz programa katılan kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Kadınlar sadece bir gün değil her gün hatırlanmalıdır. Onlar bizim başımızın tacıdır” diye belirtti.

     Düzenlenen etkinlikte AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar dünya kadınlar günü anısına Genel Sekreter Tuğba Farımaz’a gül buketi hediye ederken gelen misafirlere ise özel menülerden oluşan yöresel yemekler ve pastalar yanında Akçadağ’ın meşhur Kömbesi ikram edildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN