Akın' Ahlaksızların Adaletsizlerin Asla Hakkaniyeti Net Olmaz Olamaz'

MATHAP Genel Başkanı Malatya İli Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın Fırıldaklıkların ve sahtekarlıkların zirve yaptığı günümüze dikkat çektiği açıklamasında...

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        MATHAP Genel Başkanı Malatya İli Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın Fırıldaklıkların ve sahtekarlıkların zirve yaptığı günümüze dikkat çektiği açıklamasında“ Korkakların ve siliklerin asla dünyası net olmaz ve olamaz . Eziklerin ve eyyamcıların asla sadakati net olmaz ve olamaz. 

           Taklacıların ve dümencilerin hiçbir şeyi asla net olmaz ve olamaz. Tembellerin ve maddiyata zaafı olanların asla hizmeti net olmaz ve olamaz. Ahlaksızların ve adaletsizlerin asla hakkaniyeti net olmaz ve olamaz. Emrindecilerin ve emredersinizcilerin icraatları asla net olmaz ve olamaz. 

         Havada bulup tavada yiyenlerin asla emeği net olmaz ve olamaz. Kıskançlık yapan ve çekmeyenlerin asla yeminleri net olmaz ve olamaz. Koltuğa yapışan ve koltukta güç alanların asla sözü özü net olmaz ve olamaz. 

         Bana değmeyen bin yaşasıncıların kişilikleri asla net olmaz ve olamaz. Güçlülerin ve ahlaksızların yanında yer alanların asla adaleti ve insaniyeti net olmaz ve olamaz. Kendi çevresinde olan ve ortaya çıkan güzellik, insanlık, yöneticilik ve idareciliği kabul etmeyen ve kaldıramayanların size karşı vefası asla net olmaz ve olamaz” diye belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN