Ankara Arapgir Kalkındırma Derneğinden' Arapgir'li Yılmaz Ergun İsmi İlçemizde Yaşatılsın'İsteği

Ankara'da Arapgirlileri Bir Çatı Altında Toplayan ve Güzel Çalışmalara İmza Atarak Arapgir İlçesinin Sosyal Kültürel, Ekonomik, Turizm Eğitim alanlarında katkı sunan Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği bir çok ilde Valilik görevinde bulunan ve Emniyet Genel Müdürlüğünden emekli olan Arapgirli Yılmaz Ergun'un isminin Arapgir ilçesinde yaşatılmasını istiyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'na ve Meclis Üyelerine seslenen Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir Arapgir ilçesinin yetiştirdiği değerli bürokrat Yılmaz Ergun'un isminin Arapgir ilçesinde uygun görülen bir yere verilmesi Arapgir Derneği olarak en büyük isteğimizdir dedi. 


       Başkan Hüseyin Özdemir açıklamasında" Son zamanlarda Malatya'mızın tarih kokan yeşil ilçesi Arapgir'de Mahalle yol ayrımlarına bulvarlarına semt ve sokaklarına isimler verilmeye başlandı. Bir çok ilde Valilik yapmış daha sonra Emniyet genel müdürlüğünden emekli olan gerçek bir Malatya'lı, Arapgir'li olan Yılmaz Ergun ağabeyimizin de adının Arapgir'de bir yere verilmesini Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği olarak destekliyoruz.


       Bbu yönde alınacak  meclis kararı için şimdiden Arapgir belediye başkanımız Sayın Haluk Cömeroğlu ve Değerli meclis üyelerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hüseyin Özdemir | 03 Haziran 2021 11:21

    Derin haber imtiyaz sahibi başta olmak üzere emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederiz. Kaleminiz her zaman yazar olsun Ankara Arapgir Kalkındırma Dernek Başkanı Hüseyin Özdemir

BUNLARA DA BAKIN