Avrupa Şampiyonu Eroğlu'na GEDER Yönetiminden Anlamlı Organizasyon

Milli takım olarak Türkiye ye kazandıran Malatya'nın Gururu dünyaca ünlü Kuaför Şener Eroğlu'na sürpriz organizasyonla kutlama gerçekleştirdiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Malatya’nın önemli kuruluşlarından kısa adı GEDER olan Gençlik ve Eğitim Derneği Dünya Şampiyonluğundan sonra Geçtiğimiz günlerde Arnavutluğun Başkenti Tiran’da düzenlenen Global Fashion Progress GFP uluslararası Avrupa şampiyonluk kupasını Milli takım olarak Türkiye ye kazandıran Malatya’nın Gururu dünyaca ünlü Kuaför Şener Eroğlu’na sürpriz organizasyonla kutlama gerçekleştirdiler. 

           Malatya’nın seçkin mekanlarından Battalgazi Çınar Park Sosyal tesislerinde Dünya ve Avrupa Şampiyonu Şener Eroğlu onuruna verilen yemekli organizasyonunda Mutluluğunu belirten Şener Eroğlu duygularını ifade ederek GEDER Genel Başkanı Ahmet Bayduz ve yönetim kuruluna teşekkürlerini belirtti.
 
          Şener Eroğlu konuşmasında” 22 ülkenin katılım sağladığı 18-19 Şubat Arnavutluk Başkenti TİRAN'DA düzenlenen Global Fashion Progress GFP uluslararası Avrupa şampiyonluk kupası yarışmada Eurocup Türkiye kuaför milli takımımızın Avrupa şampiyonu olduğumuz Başarı Sevincimizi bizlerle paylaşan onurumuza gece organizasyonu düzenleyen Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz  Başkanıma ve Geder ailesi yönetim Kuruluna Bir birinden değerli daire müdürlerimize büyüklerimize katılımcı herkeze sonsuz teşekkürler ediyorum.”

           GEDER Genel Başkanı Ahmet Bayduz ise” Dünya Şampiyonluğundan sonra Geçtiğimiz günlerde Arnavutluğun Başkenti Tiran’da düzenlenen Global Fashion Progress GFP uluslararası Avrupa şampiyonluk kupasını Milli takım olarak Türkiye ye kazandıran Malatyalı Şener Eroğlu  il bi aaya glk başasn ktlamak istdik. 

          Kendisi Malatya’mızın ve Türkiye’mizin Gururudur. Başarıları daim olsun. Yönetim Kurulum adına kendini tebrik ederek Başarılarının anısına plaketimizi takdim ettik..”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN