Bakan Yumaklı Şanlıurfa'da Tarımsal Üretim Planlaması Programına katıldı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Şanlıurfa'da Tarımsal Üretim Planlaması ve Sözleşmeli Tarım Modeli programına katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Şanlıurfa’da Tarımsal Üretim Planlaması ve Sözleşmeli Tarım Modeli programına katıldı.

        Şanlıurfa Tarım ve Orman il Müdürü Mehmet Aksoy Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ya çalışmalar hakkında brifing verirken Bakan Yumaklı” Kararlı ve emin adımlarla 81 ilimizde vatandaşımıza hizmet etmeye, Türkiye Yüzyılı için çalışmaya devam ediyoruz. Şanlıurfa’da İl Müdürlüğümüz güzel çalışmalara imza atıyorlar” diye belirterek başarılı çalışmalarından dolayı İl Müdürü Mehmet Aksoy’u tebrik etti.          

         Şanlıurfa Tarım ve Orman il Müdürü Mehmet Aksoy” Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı’nın riyasetinde Bakan Yardımcılarımız ve Bakanlığımız merkez teşkilatı ile Şanlıurfamızın Tarımsal Üretim Planlaması ve Sözleşmeli Tarım Modeli hakkında talimatlarını aldık. 

         Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda; Bakanlığımızın Tarımsal Üretim Planlaması modelini sürdürülebilir, verimli, kaliteli, güvenli, kayıtlı ve yeni yatırımları esas alarak Şanlıurfa ilimizde üreticilerimiz ve paydaşlarımız ile birlikte uygulayacağız.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN