Başkan Adayı Taşkın' Hizmetkar Olmaya Geliyoruz'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 'Ağa, paşa olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

        AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Ağa, paşa olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz. Önümüzdeki 5 yılda Battalgazi’mizi sosyal ve kültürel belediyeciliğin başkenti yapacağız” dedi.

       AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın beraberinde AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ile birlikte Büyük Mustafa Paşa Mahallesi’nde düzenlenen ortak mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

       Programda ilk olarak konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, 31 Mart’ta hedeflerinin yüzde 85’in üzerine çıkmak olduğunu söyledi.

BAŞKAN ADAYI TAŞKIN: “HİZMETE VE ESER ÜRETMEYE HAZIRIZ”
 
       Hizmete, eser üretmeye hazır olduklarını kaydeden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ise Türkiye Yüzyılı belediyeciliği için durmadan yola devam edeceklerini belirtti.

         Ağa, paşa olmaya değil vatandaşın hizmetkârı olmak için yola çıktıklarını kaydeden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, “Belediye başkanlığı halka hizmet etme makamıdır. Bizler de sizlere ağa, paşa olmaya değil hizmetkâr olmaya geleceğiz. Önümüzdeki 5 yılı Battalgazi’mizi sosyal ve kültürel belediyeciliğin başkenti yapmak için seferberlik ilan ediyoruz. 

         5 yıllık hedefimizin öncelikli kısmını deprem alacak; bunun yanında Battalgazi’mizde sosyal hayatı daha nasıl güzelleştiririz bunun gayretinde olacağız. Hizmete ve eser üretmeye hazırız” diye konuştu.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN