Bayram Özcan' Akçadağ'a Hizmete Talibim'

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özcan' Akçadağ'ı Geleceğine Halkımızla Birlikte Karar Vereceğiz'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Akçadağ’ı Geleceğine Halkımızla Birlikte Karar Vereceğiz” dedi.

        31 Mart Yerel seçimlerinde Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan’a Akçadağ halkından büyük destek dikkatlerden kaçmıyor. Ziyaretler kapsamında vatandaşlarla buluşarak istişarelerde bulunan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Akçadağ ilçemizin sorunlarını da biliyorum, çözümlerini de.  

       Biz önce insan diyoruz. Akçadağ’da hemşerilerimiz arasında Barışı, birliği ve beraberliği sağlayacağız. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla bu makamları gerçek sahibi Halkımıza sonuna kadar kapılarını açacağız. Çözülmeyecek sorun yoktur. Planlı ve yerinde kararlar ile sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz. İlçemizin en büyük problemi şu an Barınma sorunu, İşyeri sorunu. Bunları da geldiğimiz gün kısa zamanda çözeceğiz.

        6 Şubat Depremlerinde büyük hasar alan Akçadağ’ımıza gereken çalışmalarla küllerinden yeniden eskisinden daha güçlü ayağa kaldıracağız. Ekiplerimiz ve projelerimiz hazır. İlçemizin her karışında hemşerilerimize hizmetlerimizi istişareler ederek gerçekleştireceğiz.

ÖĞRENCİLERE BURS İLKOKULLARA DESTEKLER VERECEĞİZ

        Üniversiteyi kazanan Akçadağlı öğrencilerimize Burslar vereceğiz, İlçemizde bulunan İlkokullarda öğrencilerimize imkanlar ölçüsünde Yemek ve beslenme desteği vereceğiz. Akçadağ Belediyesi Halkın  Belediyesi olacak“ 

         Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan ayrıca Devlet Hasansinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi..

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN