Battalgazi Devlet Hastanesi Yönetimi DOWN Sendromlu Çocukları Unutmadı

Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan' Hastanemizde düzenlenen etkinliğe, DOWN sendromlu çocuklar, aileleri ve dernek yöneticilerimizle katıldık.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Erol Karaaslan, Başhekim Yardımcıları, Hastane Müdürü ve Malatya Down Sendromlular Derneği tarafından özel ve anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

           Malatya’nın faaliyete geçtiği günden beri Nitelik ve nicelik bakımından kaliteli sağlık hizmetiyle adından söz ettiren Battalgazi Devlet Hastanesi bir yandan da toplumsal faaliyetlerle gönüllere dokunmaya devam ederken takdir almaya devam ediyor. 

            Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan” Hastanemizde düzenlenen etkinliğe, DOWN sendromlu çocuklar, aileleri ve dernek yöneticilerimizle katıldık. 
 
            Down Sendromlu Çocuklarımız hastanemizde görevli Bilgi İşlem, Yönlendirme ve Güvenlik formaları giyerek vatandaşlara hastanedeki işlemlerine yardımcı olarak farkındalık oluşturdular.

         

         21 Mart Down Sendromlular Günü’nde Down Sendromu misafirlerimize hastanemizi tanıtmak ve  farklı polikliniklerde muayene , müdahale işlemlerine yabancı olmamaları ve sosyal hayatın içinde daha mutlu , daha anlaşılır olma adına farkındalık oluşturduk. Birlikte Pasta keserek mutluluklarına ortak olduk.

         Hastanemizde  yaptıkları etkinliklerden dolayı teşekkür belgelerini takdim ettik. Yöneticilerimizle birlikte Down Sendromlular Derneği’ni ağırladık.Bu kapsamda katılımlarından dolayı Dernek Başkanı Nursel VARDI Eğitmen Hocaları Mert ŞEN ve sevgili çocuklarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz Tıpkı bizim gibiler +1 farkla”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN