Bayram' Doğanşehir'de Sorunlara ve Dertlere Derman Olmak İçin Geliyoruz'

CHP Doğanşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram'a Doğanşehirlilerden' yanındayız Başkan' sözleriyle destek verirken İlçede Mehmet Bayram sesleri yükselmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        CHP Doğanşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram’a Doğanşehirlilerden” yanındayız Başkan” sözleriyle destek verirken İlçede Mehmet Bayram sesleri yükselmeye devam ediyor.

        Belediye Başkanlığı tecrübesi, Başarıları ve çalışkanlığı ile Doğanşehir’de herkesin yakınen tanıdığı Mehmet Bayram” 1 Nisan Sabahı Doğanşehire Bayram Gelecek Tüm Doğanşehir Kazanacak.  Esnafımıza, büyüklerimize, kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza; huzuru, bereketi ve umudu müjdeliyoruz. Büyük bir kararlılık, heyecan ve cesaretle ilerliyoruz. Çalışan esnafımız ve vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız.

            Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bir yol vardır, oda Kadınlarımızı çalışmamıza ortak kılmaktır. Sorunlara ve dertlere derman olmak için geliyoruz.

KARDEŞ BELEDİYE PROJEMİZ SÖZ VERDİK YAPACAĞIZ

       Ülkemizin örnek belediyeleri ile “Kardeş Belediye Projesi”ni gerçekleştirip ilçemize bu projeler kapsamında çeşitli destekler, hibeler ve işbirlikleri sağlayacağız. Kardeş Belediye projesi ile iki şehir arasında karşılıklı kültürel alışverişlerin yanında, iş birliği ve dayanışmayı sağlayarak ilçemize büyük oranda hem ekonomik hem de kültürel anlamda büyük katkılar sağlayacağız.

KÜLTÜR VE TAZİYE EVLERİ SÖZ VERDİK YAPACAĞIZ.

       Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yakınlarını kaybeden hemşerilerimizin baş sağlığı dileklerini kabul edeceği butik bir ‘taziye evi’ projesi hayata geçireceğiz.

         Bu projeyle birlikte yakınını kaybeden vatandaşlarımızın hem acılarını paylaşacağız hem de omuzlarındaki yükün hafiflemesine yardımcı olacağız. Taziye kültürünün örf ve adetlerimizde özel bir yeri var. İmkanlar dahilinde ilçemize yeni taziye evleri yaparak, hemşerilerimizin acılarını paylaşmaya devam edeceğiz.

TOHUM VE GÜBRE DESTEĞİ PROJEMİZİ SÖZ VERDİK YAPACAĞIZ.

        Çiftçilerimizin sadece gelir düzeyinin artırılması anlamında değil, aynı zamanda tarımsal üretimin veriminin artırılması ve üretimin kesintisiz devam etmesi için çiftçilerimize gübre, tohum ve meyve fidanı destekleri sağlanacaktır.

AİLE VE KADIN MERKEZİ PROJEMİZİ SÖZ VERDİK YAPACAĞIZ.

       Aile ve Kadın Merkezi kurularak hem aileye yönelik danışmanlık hizmetleri verilecek hem de aile ekonomisine katkı sağlayacak eğitimler düzenlenecektir. İlçe pazarına gelen kadınlar ya da işi için köyden ilçe merkezine gelen kadınlar bakkal köşelerinde beklemek zorunda kalmayıp bu merkezde bulunan kadın dinlenme evinde ücretsiz ağırlanacaklar.

YERİNDE YÖNETİM MERKEZİ PROJEMİZ

HALK ÇÖZÜM MASASI PROJEMİZ

KADIN VE GENÇLİK MECLİSİ PROJEMİZ

        Daha Birçok projemiz Doğanşehir ilçemizin büyümesi gelişmesi ve yeni yüzyıla hizmetlerimizle hazırlayacağız. Hemşerilerimizin sorunlarını çözüme kavuşturacağız. “
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN