Birincilik Ödülü Malatya Şeker Fabrikasına

2020 - 2021 sezonunda Türkiye genelinde büyük bir rekora imza atarak ekonomi çarklarını döndürüp Ülkeye Katma Değer sunan Malatya Şeker Fabrikası son 30 yılın rekorunu kırarak Türkiye de Şeker üretiminde performansıyla birinci olarak yüzleri güldürdü.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun Türkiye Şeker Fabrikaları arasında en çok üretim yapan Malatya Şeker Fabrikası olarak 1. cilik ödülünü ve Başarı Plaketini Türk Şeker Genel Müdürü Mücahit Alkan'ın elinden düzenlenen törenle aldı.


      2020 -2021 üretim dönemi Performans değerlendirme sonuçlarına göre Türkiye'de birinciliği alan Malatya Şeker Fabrikası Fabrika Müdür Suat Altun'un özverili ve gayretleri sonucu çalışanlarıyla birlikte çok başarılı bir sezondan sonra alınan bu başarılı ödül Malatyalıları gururlandırdı. 


        Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun " Bizleri bu ödüle layık gören Sn Genel Müdürümüz Mücahit ALKAN beyefendiye ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza saygılarımızı sunuyorum" dedi.


       Türk Şeker Genel Müdürü Mücahit Alkan ise" Malatya Şeker Fabrikası 2020 - 2021 üretim dönemi performans değerlendirme sonuçlarına göre " Birinci " olmuştur. Tüm fabrika çalışanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim" dedi. 

  

       Türk Şeker Genel Müdürü Mücahit Alkan Malatya Şeker Fabrikası Birincilik ödülünü Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun'a Sertifikayı verdikten sonra Gösterilmiş olan Gayret ve Özverili çalışmalardan dolayı da ayrıca Fabrika Müdür'ü Suat Altun'a Plaket takdim etti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN