CHP Adayı Mehmet Şerif Yıldırım' Biz Birlikte Hekimhan'ı Yönetmeye Talibiz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım,'31 Mart seçimlerinde Hekimhan'da sandıkları adeta patlatarak kazanmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

      Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım,”31 Mart seçimlerinde Hekimhan’da sandıkları adeta patlatarak kazanmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz” dedi.

      CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım eşi ile birlikte dünya kadınlar günü vesilesiyle Hekimhanlı Kadınlarla etkinlikte bir araya geldiler. Mehmet Şerif Yıldırım yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken kadınlar gününü de unutmadı. 

      Günün her anında sahada olan, seçmenlerle bir araya gelen Başkan Adayı Yıldırım,” Hekimhanlı bizi tanıyor, biliyor, güveniyor, inanıyor. Kadınlarımız bir gün değil her gün hatırlanmalı.. Onlar bizlerin başımızın tacıdır. .

       Biz Hekimhan’ı biliyoruz, sorunlarına hakimiz, ne yapılması gerektiğini adım adım planlamış durumdayız,1 Nisan sabahı düğmeye basacağız. Artık Hekimhan’ın kaybedecek bir anı bile yok. 31 Mart yerel seçimlerinde sandıkta büyük bir destek ile çıkabilmeyi başarırsak o zaman çok daha güçlü ve kararlı şekilde adımlarımızı atarız. Bunun farkındayım, o yüzden tüm Hekimhanlıların oyuna talibim, ayrıştırıcı değil birleştirici siyasetten yanayım. 

      Sadece Hekimhan için de değil Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Veli Ağbaba’nın da kazanması adına seçimlere kadar, durmadan, duraksamadan, yorulmadan, umutsuzluğa kapılmadan, buradan bana oy çıkmaz demeden, ön yargılardan uzak çalışmaya devam edeceğiz. Söyleyecek sözümüz, inandıracak projelerimiz, verecek umudumuz var” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN