CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Açıklaması

CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin' 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

      18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıldönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınlayan CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin” 18 Mart Çanakkale Zaferi’mizin 106. yıl dönümünde, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

     CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin” 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 “ Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururu ve heyecanı içerisindeyiz. Yüce Türk Milletimiz, tarihler boyunca nice zaferlere imza atmıştır. 

     Çanakkale Zaferi, sadece askeri bir zafer değil, aynı zamanda milli bir uyanışın ve birlik ruhunun da simgesidir. O gün, atalarımızın gösterdiği vatanseverlik, cesaret ve fedakarlık, bugün bizlere ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

     Çanakkale Zaferi, büyük imkânsızlıklara rağmen, milletimizin bağımsızlığını, onurunu ve vatanını korumak uğruna yapabilecekleri fedakârlıkları gözler önüne seren şanlı bir destandır. Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan, bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumasını bilmiştir.

     Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.”
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN