Çanakkale Haberleri

Çanakkale Haberleri

İyi Parti Malatya Teşkilatı 18 Mart’ı Şehitlikte Andı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği’ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Açıklaması

CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin” 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Battalgazi Belediyesinden Gençlere Çanakkale Gezisi

Söz konusu gençler olunca akan suların durduğunu ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sayın Cumhurbaşkanımız gençlere çok önem veriyor.

Şehit Ailelerine Vali’den Unutulmayacak Jest!

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıl dönümünde Muğla Valiliği Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne Muğla Evi konseptli bina tahsis etti.

Bu Zor Günleri Beraberlik İçinde Atlatacağımıza İnancımız Tamdır

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, yayınladığı mesajda, "1915’in zor günlerini atlattığımız gibi, tarihimizden ve milli kimliğimizden aldığımız ilhamla, asrın felaketini yaşadığımız bu zor günleri de birlik beraberlik içinde atlatacağımıza ve Türkiye Yüzyılı’na güçlü bir başlangıç yapacağımıza olan inancımız tamdır" sözlerini kullandı.

Başkan Koçak'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle mesajı yayımladı.

Battalgazili Gençler Milli Mücadele Kampına Uğurlandı

Battalgazi Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen program kapsamında ilçede eğitim gören öğrenciler, Çanakkale Milli Mücadele Kampı’na katılmak için Çanakkale’ye uğurlandı.

Arapgirli Öğretmen ve Öğrencilerden Sürpriz Ziyaret

Malatya’nın Arapgir ilçesinde Öğrenciler için Çanakkale’ye tur düzenleyen Okul yöneticileri ve öğrenciler yol güzergahında Ankara’da Arapgir Kalkındırma Derneğine misafir oldular.

Eğitim Gören 41 Öğrenci Çanakkale’ye Uğurlandı

Semt Konaklarında Eğitim Gören 41 Öğrenci Milli Mücadele Kampı İçin Çanakkale’ye Uğurlandı...

Bşk. Kaşdemir'e BİMYAD Şubesinden Ziyaret

BİMYAD Genel Merkez Çanakkale İl Temsilcisi Zafer Durmaz Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir'i Ziyaret Etti.

Malatya Kent Konseyi Gençlerinden Şehitlere Vefa

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü münasebetiyle Malatya Kent Konseyi ve Turgut Özal Üniversitesi işbirliğinde Şehir Mezarlığı’nda yer alan Asker ve Polis Şehitliği’nin çevre bakımı gerçekleştirildi.

Erdem" Çanakkale Türk Milletinin Diriliş Destanıdır"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vahap Erdem, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehitlikte yapılan Çelenk Sunma Töreni’ne ve Anma Günü programlarına katıldı.

Yeşilyurt Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Anısına Hoşaf ve Arpa Ekmek Dağıttı

“Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıl Dönümünü Büyük Bir Gururla Kutluyoruz”

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’den “ Çanakkale” Şiiri

Çanakkale Destanının 107. Yıldönümü münasebetiyle Malatya İl Emniyet Müdürlüğü hazırladığı klip ile Çanakkale’de eşine az rastlanan kahramanlık destanı yazan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını yad etti.

Battalgazi’de Yeni Nesil Çanakkale Zaferini Yad Etti

Battalgazi Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 107. yıl dönümü dolayısıyla ‘Dirilişten Kurtuluşa Bir Duruştur Çanakkale’ adlı anma programı düzenlendi.

Gürkan” Bu Destanda İnanç Vardır, İman Vardır”

Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nü kutlayarak, tüm şehitlere rahmet diledi.

Çınar“ Çanakkale Zaferi Büyük Bir Kahramanlık Destanıdır”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı;

Çanakkale’ye Damga Vuran Kahraman: Mustafa Kemal Atatürk

ADD Malatya Şube Yunus Millioğulları” Çanakkale Deniz Zaferimizin 107. yılını kutluyoruz. “

Selahattin Eyyubi İHL Çanakkale Şehitlerini Unutmadı

18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferinin 107.yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü ve Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaklığında şehitleri anma programı düzenlendi.

Semt Konağı Öğrencilerinden Çanakkale Gezisi

Semt Konaklarında Eğitim Gören 44 Öğrenci Gençlik Kampına Katılmak İçin Çanakkale’ye Uğurlandı...

“Genç Adımlar Kampa-5” projesine Katılacak Gençler Kahvaltıda Buluştu

Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığınca Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında gençlerin bilinçlendirilmesi amacıyla yürütülen “Genç Adımlar Kampa-5” projesine katılım sağlayacak öğrencilerle Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Kahvaltıda buluştu.

AK Gençlik 18 Mart’ı Dolu, Dolu Geçirdi

AK Gençlik Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi Şiir ve Müzik Dinletisi, Kahramanlık Türkülerinin sergilendiği programa katılarak türkülere eşlik etti

Vali Baruş Şehit ve Gazi Aileleri ile Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş ve Nagihan Baruş Çanakkale Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehit ve Gazi yakınları ile nikâh sarayında bir araya geldi.

Başkan Gürkan Kan Bağışında Bulundu, Çorba Ve Mevlid Şekeri Dağıttı

18 Mart Şehitlerini Anma Ve Çanakkale Zaferi Etkinliklerle Kutlandı

Çanakkale Ruhu Battalgazi Belediyesi’nde Yaşatıldı

Battalgazi Belediyesi, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümünde Çanakkale ruhunu Battalgazi’de yeniden yaşatmak için özel bir program düzenledi. Çanakkale Zaferi’nin gölge oyunuyla sergilendiği programa katılan vatandaşlar, ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırarak, ecdadımızın mirasına verdiği değeri bir kez daha ortaya koydu.

18 Mart Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla Şehitlikte Tören Düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü nedeniyle şehitlikte anma töreni düzenlendi.

Başkan Güder’den 18 Mart’ta Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle Altay Kışlası içerisinde bulunan Malatya Şehit ve Gazilerimiz Müzesi’ni ziyaret etti.

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur GÜNEŞ Çanakkale Zaferi’nin 106. Yılını kutlayarak şehitleri andı.

Güneş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Çanakkale yakın tarihimizin en büyük destanı, Cumhuriyetin ilk adımlarıdır.

Başkan Maskar"Çanakkale Şehitlerimizi ve Tüm Kahramanlarımızı Rahmet Ve Minnetle Anıyorum"

Akçadağ Dayanışma Derneği AKÇADAĞ-DER Başkanı Murat Maskar 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle Kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Evren"Bizlere Düşen Ortak Görev Değerlerimize, Milli Birliğimize Sahip Çıkmak"

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.