Dönmezer' İlk Yapacağımız İş İsrafın Önüne Geçmek Olacak'

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

        HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, belediyelerde ciddi anlamda bir israfın yapıldığına dikkat çekerek, seçildikleri takdirde israfı önleyerek Malatya'yı dört dörtlük hizmetlerle buluşturacaklarını söyledi.

          Malatya'da seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, beraberinde Arapgir Belediye Başkan adayı Furkan Akça ve Arguvan Belediye Başkan adayı Şehid Burkay Arslan ile birlikte ilçe merkezlerdeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve adayları için destek istedi.

         Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

        HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dönmezer, beraberinde Arapgir Belediye Başkan adayı Furkan Akça ve Arguvan Belediye Başkan adayı Şehid Burkay Arslan ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Arapgir ve Arguvan ilçe merkezlerinde esnafı dolaşarak sorun ve sıkıntılarını dinledi. Dönmezer, esnaf ziyaretinin yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelerek, HÜDA PAR'ın misyonunu ve seçildikleri takdirde yapacakları hizmetleri anlattı.

          Ziyaretlerde konuşan Dönmezer, "Bizim inancımızda belediyelerin malı beytülmaldir. Eğer siz bu anlayış ve bakış açısıyla çalışırsanız ve özellikle israfın önüne geçerseniz inanın yapamayacağınız hiçbir hizmet yoktur. Belediyelerde yapılan israfın önüne geçip o savrulan parayı fakir fukaraya dağıtırsanız ya da ihtiyaçlarında kullanırsanız inanın şehirlerde yardıma muhtaç bir insanı bulamazsanız.

         Çalıp çırpmadığınızda ve israfı önlediğinizde her hizmeti rahatlıkla yaparsınız. Belediyelerde öyle bir israf yapılıyor ki gerçekten bunun haddi hesabı yok. Allah nasip eder ve halkımız bizi seçerse ilk yapacağımız iş israfın önüne geçmek olacak. Ve sonra da Malatya'yı dört dörtlük hizmetlerle buluşturacağız İnşallah" dedi.

           Dönmezer, ziyaretlerde halkın oylarına talip olduklarını belirterek, adayları Arslan ile Akça için kendilerinden destek talebinde bulundu.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN