Ecz. Bengül Uğurlu' 40 Projemle Malatya'yı Yeniden İnşa Etmek İçin Varım'

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Eczacı Bengül Uğurlu,' Üzerinde özenle durularak şehrin ihtiyaçlarına yanıt verecek 40 projemle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talibim'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Eczacı Bengül Uğurlu,” Üzerinde özenle durularak şehrin ihtiyaçlarına yanıt verecek 40 projemle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talibim” dedi.
 
          Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Eczacı Bengül Uğurlu, Malatya Derin Haber’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Adayı Uğurlu, bu şehrin bir evladı olarak, 6 Şubat depremlerini iliklerine kadar yaşamış bir depremzede olarak uzun mesailerin sonunda şehrin ihtiyaçlarına yanıt verecek projelerle vatandaşlarımızın oylarına talibim diyerek, ”Malatyalı hemşerilerime diyorum ki tepeden inme adaylara veya siyasetin eskiyen yüzlerine muhtaç değilsiniz. 

           Bu şehrin bir evladı olarak deprem sonrası yeni ve modern Malatya’yı inşa etmek için desteklerinizi bekliyorum. Deprem sonrası yaşanan nüfus değişimleri sonucu ortaya çıkan alt ve üst yapı ihtiyaçlarını giderecek, yerinde dönüşüm konusunda sunacağımız destekle kimseyi mağdur etmeden yerinizde kalmanızı sağlayacak, sosyal belediyecilik ilkesini her alanda yaşatacak projelerimle sizlerin karşınızdayım” dedi.
 
        Kadınların iş hayatına katılımının her geçen gün arttığını ve özellikle deprem sonrası ailelerin çocuklarını güvenli yerlere emanet etmek istediklerini iyi bildiklerini ifade eden Uğurlu,” Kadının iş gücüne katılımın yüksek olduğu Tecde, Çilesiz, Çöşnük ve Emeksiz mahallelerimiz başta olmak üzere gündüz bakım evleri açacağız. 

           Buralarda en az 80 alanında uzman kadınımızı istihdam edeceğiz, sabah 07.00’den akşam 18.00’a kadar açık olacak bakım evlerimize kadın çalışanlarımız çocuklarını güvenle bırakıp akşam iş çıkışı alıp evlerine geçecekler. Zaman içerisinde bu uygulamayı ihtiyaç duyulan her noktaya taşıyacağız.

           Toplu taşıma ulaşım ağını zenginleştirip, MOTAŞ hatlarını değişen nüfus yapısını da göz önüne alarak yeniden yapılandıracağım. Bu ve bunun gibi vatandaşların günlük yaşamlarına hemen etki edecek çalışmalarımla onların desteklerini bekliyorum. Vereceğiz karar bu şehrin geleceğini belirleyecek bunu asla unutmayın” dedi.

           Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu ise Başkan Adayı Uğurla’ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Vahap Güler | 21 Şubat 2024 18:42

    Hayırlı olsun, cesaretiniz için de ayrıca gönülden kutluyorum. Malatya'ya hizmet için yola çıkmanız bile takdire şayandır.

BUNLARA DA BAKIN